.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на dimi93

С приятелят ми сме пред раздяла....

Чувствам се ужасно гадно! Не мога да мисля за нищо друго! Нямам сили да стана от леглото! Утре ме чака училище... края на годината е. Какво да правя? Как да го превъзмогна. Непрекъснато в главата ми изникват всички щастливи моменти които сме преживели заедно. Всички срещи. Ужасно болезнено е! Не мога дори да се разплача, нещо е заседнало на гърлото ми, а очите просто ме болят! Чувствам се толкова съсипан и слаб! Не знам какво ще правя! Как да се изправя на крaка! Как да обясня на родителите ми какво ми има? Искам да продалжа всичко както беше преди , но не мога, прекалено трудно ми е. Чувствам се като пребит. Омръзна ми всички да ме съжаляват. Всеки разговор с него, всички болезнени думи просто ме съсипват! Толкова много го обичам, толкова ниско паднах заради него. Простих му абсолютно всичко, всички лъжи и предателства. Толкова много го обичам. Готов съм на всичко за да спася връзката си! Не си представям живота без него! Никога, никой не ме беше правил толкова щастлив до сега, както той. Как да го забравя? Как да го избия от главата си? Той се чувства виновен, че ме наранява и ми дава напразни надежди от които боли още повече. Твърди, че все още ме обича. Чувствам се толкова слаб и изпит, едва намерих сили за да взема лаптопа в леглото. Ужасно болезнено е!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Гей връзка, а? Няма лошо.

Аз вярвам, че си достатъчно силен, за да приемеш болката, да стиснеш зъби, да поемеш голяма глътка въздух и да продължиш да живееш! Повярвай и ти!
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Всичко си има край, приеми го!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Всичко си има край, приеми го!
    За съжаление,напълно вярно.Разбирам те,че искаш да не те боли повече,но .. просто няма начин как.Просто знай,че един ден отново всичко ще е прекрасно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

След всичко, което си направил за него, той не го е оценил явно. Просто стисни зъби и вдигни глава, опитай да продължиш, болката е изпепеляваща, но след време ще се събудиш нов човек и ще разбереш, че всичко е зад теб.
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нещо не схванах ?
    Бил си гадже с въпросното момче ? Гей връзка ? Както по-горе го нарекоха..
    Или се разделяш с най-добрия си приятел ? Офф..Обърка ме тотално..Както и да е..Наистина всяко нещо си има край..Приеми това,което ти се случва и продължи напред..Живота е пред теб,има още какво да срещнеш в него..Не се оставяй..Имай силна воля и всичко ще се оправи
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

купи си дилдо.

Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Ами да видим... той те обича ти го обичаш не мога да разбера за кво сте пред раздяла!Както и да е ако се измъчваш и ти е гадно няма смисъл да продължаваш с тая връзка лято е ще намериш много по стойностен човек от него може би така че не го приемай толкова сериозно все пак той не е единствения!!!

Дими, не обръщай внимание на хомофобската част от мненията. Явно някои хора страдат от комплекс за собствената си мъжественост и го избиват по такъв долен и жесток начин. Просто се съсредоточи върху преодоляването на болката.

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Дими, не обръщай внимание на хомофобската част от мненията. Явно някои хора страдат от комплекс за собствената си мъжественост и го избиват по такъв долен и жесток начин. Просто се съсредоточи върху преодоляването на болката.

Ясно!

И както винаги обичам да казвам:
    Модераторите да ме прощават.

Ако ти кажа, че всичко е временно и ще ти мине ще е много изтъркано, даже клиширано. Също и ако ти кажа, че ще преживееш още много такива раздели. За жалост най-ценните уроци ги научаваш по трудния начин. Говоря ти от личен опит защото и аз преживях тежка раздяла, която се проточи месеци и знам какво е усещането. Няма да продължавам с клишета, затова стискай зъби и не драматизирай, защото така само става по-лошо. Айде горе главата и търси следващия :P

Цитирай Първоначално написано от Doomcryer

Ясно!

И както винаги обичам да казвам:
    Модераторите да ме прощават.
    Не, хетеро съм си. Просто, за разлика от теб, не съм тесногръда.
    А тази реплика за модераторите ще ти я заемам отвреме-навреме... кефи ме

Re: С приятелят ми сме пред раздяла....

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Чувствам се ужасно гадно! Не мога да мисля за нищо друго! Нямам сили да стана от леглото! Утре ме чака училище... края на годината е. Какво да правя? Как да го превъзмогна. Непрекъснато в главата ми изникват всички щастливи моменти които сме преживели заедно. Всички срещи. Ужасно болезнено е! Не мога дори да се разплача, нещо е заседнало на гърлото ми, а очите просто ме болят! Чувствам се толкова съсипан и слаб! Не знам какво ще правя! Как да се изправя на кръка! Как да обясня на родителите ми какво ми има? Искам да продалжа всичко както беше преди , но не мога, прекалено трудно ми е. Чувствам се като пребит. Омръзна ми всички да ме съжаляват. Всеки разговор с него, всички болезнени думи просто ме съсипват! Толкова много го обичам, толкова ниско паднах заради него. Простих му абсолютно всичко, всички лъжи и предателства. Толкова много го обичам. Готов съм на всичко за да спася връзката си! Не си представям живота без него! Никога, никой не ме беше правил толкова щастлив до сега, както той. Как да го забравя? Как да го избия от главата си? Той се чувства виновен, че ме наранява и ми дава напразни надежди от които боли още повече. Твърди, че все още ме обича. Чувствам се толкова слаб и изпит, едва намерих сили за да взема лаптопа в леглото. Ужасно болезнено е!
    яко зле си

Собрихме се за сега, каза че много ме обичал, че не искал да ме пуска и т.н. че най-после намерил това което търси и за нищо на света нямало да ме изгуби!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Нещо не схванах ?
    Бил си гадже с въпросното момче ? Гей връзка ? Както по-горе го нарекоха..
    Или се разделяш с най-добрия си приятел ? Офф..Обърка ме тотално..Както и да е..Наистина всяко нещо си има край..Приеми това,което ти се случва и продължи напред..Живота е пред теб,има още какво да срещнеш в него..Не се оставяй..Имай силна воля и всичко ще се оправи
    Да, гей връзка!

Ако се чудиш скоро дали да се самоубиваш,ме повикай да те бутна от моста.
    А по темата,купи си няколко кила краставици.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    начи като те пори в гъзъ н те боли и ти е хубаво, ама като те зареже не може да станеш от леглото
    има решение на твоя въпрос, загова камера му викат!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Имаме си още един Хепи Енд. Успех ти желая. За в бъдеще обаче да знаеш нещо от мен - В този живот всичко отминава, дори и ние.Няма нищо вечно. Много усмивки и само щастливи моменти пожелавам.
    Да обичаш значи да страдаш!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Гей връзка, а? Няма лошо.

Аз вярвам, че си достатъчно силен, за да приемеш болката, да стиснеш зъби, да поемеш голяма глътка въздух и да продължиш да живееш! Повярвай и ти!
    Чета, че пише само в един род и викам, пак грешки при писането... пък то какво? Гейтаче си имаме. Няа си хабя ръцете...
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    начи като те пори в гъзъ н те боли и ти е хубаво, ама като те зареже не може да станеш от леглото

За твое сведение, никой никого не е порил! Всичко е чувства

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

За твое сведение, никой никого не е порил! Всичко е чувства
    За твое сведение с времето от чувства се стига и до порене.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ъъъ..аз ли нещо не съм в ред или предстои да полудея /ся към темата:по-добре да сте далеч един от друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Опитай се да запазите връзката си, ако не се получи поне ще знаеш, че си направил всичко възможно! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си