- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С приятелят ми сме пред раздяла....
Чувствам се ужасно гадно! Не мога да мисля за нищо друго! Нямам сили да стана от леглото! Утре ме чака училище... края на годината е. Какво да правя? Как да го превъзмогна. Непрекъснато в главата ми изникват всички щастливи моменти които сме преживели заедно. Всички срещи. Ужасно болезнено е! Не мога дори да се разплача, нещо е заседнало на гърлото ми, а очите просто ме болят! Чувствам се толкова съсипан и слаб! Не знам какво ще правя! Как да се изправя на крaка! Как да обясня на родителите ми какво ми има? Искам да продалжа всичко както беше преди , но не мога, прекалено трудно ми е. Чувствам се като пребит. Омръзна ми всички да ме съжаляват. Всеки разговор с него, всички болезнени думи просто ме съсипват! Толкова много го обичам, толкова ниско паднах заради него. Простих му абсолютно всичко, всички лъжи и предателства. Толкова много го обичам. Готов съм на всичко за да спася връзката си! Не си представям живота без него! Никога, никой не ме беше правил толкова щастлив до сега, както той. Как да го забравя? Как да го избия от главата си? Той се чувства виновен, че ме наранява и ми дава напразни надежди от които боли още повече. Твърди, че все още ме обича. Чувствам се толкова слаб и изпит, едва намерих сили за да взема лаптопа в леглото. Ужасно болезнено е!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Гей връзка, а? Няма лошо.
Аз вярвам, че си достатъчно силен, за да приемеш болката, да стиснеш зъби, да поемеш голяма глътка въздух и да продължиш да живееш! Повярвай и ти!
all day... all night... what the fuck?!
За съжаление,напълно вярно.Разбирам те,че искаш да не те боли повече,но .. просто няма начин как.Просто знай,че един ден отново всичко ще е прекрасно.Първоначално написано от VampireGirl666
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
След всичко, което си направил за него, той не го е оценил явно. Просто стисни зъби и вдигни глава, опитай да продължиш, болката е изпепеляваща, но след време ще се събудиш нов човек и ще разбереш, че всичко е зад теб.
Имало едно време..
Нещо не схванах ?
Бил си гадже с въпросното момче ? Гей връзка ? Както по-горе го нарекоха..
Или се разделяш с най-добрия си приятел ? Офф..Обърка ме тотално..Както и да е..Наистина всяко нещо си има край..Приеми това,което ти се случва и продължи напред..Живота е пред теб,има още какво да срещнеш в него..Не се оставяй..Имай силна воля и всичко ще се оправи
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами да видим... той те обича ти го обичаш не мога да разбера за кво сте пред раздяла!Както и да е ако се измъчваш и ти е гадно няма смисъл да продължаваш с тая връзка лято е ще намериш много по стойностен човек от него може би така че не го приемай толкова сериозно все пак той не е единствения!!!
Дими, не обръщай внимание на хомофобската част от мненията. Явно някои хора страдат от комплекс за собствената си мъжественост и го избиват по такъв долен и жесток начин. Просто се съсредоточи върху преодоляването на болката.![]()
Първоначално написано от ScarletBite
Ясно!
И както винаги обичам да казвам:
Модераторите да ме прощават.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Ако ти кажа, че всичко е временно и ще ти мине ще е много изтъркано, даже клиширано. Също и ако ти кажа, че ще преживееш още много такива раздели. За жалост най-ценните уроци ги научаваш по трудния начин. Говоря ти от личен опит защото и аз преживях тежка раздяла, която се проточи месеци и знам какво е усещането. Няма да продължавам с клишета, затова стискай зъби и не драматизирай, защото така само става по-лошо. Айде горе главата и търси следващия :P
Не, хетеро съм си. Просто, за разлика от теб, не съм тесногръда.Първоначално написано от Doomcryer
А тази реплика за модераторите ще ти я заемам отвреме-навреме... кефи ме![]()
яко зле сиПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
![]()
Собрихме се за сега, каза че много ме обичал, че не искал да ме пуска и т.н. че най-после намерил това което търси и за нищо на света нямало да ме изгуби!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Да, гей връзка!Първоначално написано от SmilezZz
Ако се чудиш скоро дали да се самоубиваш,ме повикай да те бутна от моста.
А по темата,купи си няколко кила краставици.
начи като те пори в гъзъ н те боли и ти е хубаво, ама като те зареже не може да станеш от леглото![]()
![]()
има решение на твоя въпрос, загова камера му викат!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имаме си още един Хепи Енд. Успех ти желая. За в бъдеще обаче да знаеш нещо от мен - В този живот всичко отминава, дори и ние.Няма нищо вечно.Много усмивки и само щастливи моменти пожелавам.
Да обичаш значи да страдаш!
Faggot
Чета, че пише само в един род и викам, пак грешки при писането... пък то какво? Гейтаче си имаме. Няа си хабя ръцете...Първоначално написано от ScarletBite
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от tuzaro
За твое сведение, никой никого не е порил! Всичко е чувства![]()
![]()
![]()
За твое сведение с времето от чувства се стига и до порене.Първоначално написано от dimi93
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Ъъъ..аз ли нещо не съм в ред или предстои да полудея/ся към темата:по-добре да сте далеч един от друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Опитай се да запазите връзката си, ако не се получи поне ще знаеш, че си направил всичко възможно! ..![]()