- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испански или Италиански
И аз мисля, че испанският е по-добре. Уча италиански, но той не е чак толкова разпространен из другите страни, така че - испански! (:
Аз пък бих избрала Италиански, ако имах тази възможност, но все пак който и език да избереш, ще ти е голям плюс за бъдещето.![]()
Да бе надявай се, италианския некога няма да замести испанския!Първоначално написано от Marionnette
![]()
+Първоначално написано от shakira96
И аз съм "ЗА" испанският..По-разпространен и лесен е..Но все пак ти ще ги учиш - така,че решав ти
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз съм за испанския. Звучи приятно, ако решиш да работиш или учиш ще можеш да си избираш от повече държави, в които испанския е официален език. Пък и не понасям всичко италианско освен Лейди ГаГа.
Heywhatayawantfrom me?
Не вярвай много много на това дето ти казват че италианския ще ти помогне! С кво ще и помогне бе, хора? Майка ми има колеги италианци а и съм била в Италия.И мога да ти кажа, че много малко като цяло от народа им са свестни. По-принцип са някакви с голямото самочувствие пък IQ-то им е под 40 сигурно .. Не повече от 20% от тях говорят друг език, смятат че те са най-великите пък всъщност в държавата им нищо няма! Просто не си струва.Не ти дава големи възможности.
Италианския се говори в една Италия и това е!
Според мен избери испански! Ще се оправяш в ЦЯЛ СВЯТ (а и има страни където за английския не искат и да чуят - пример е Франция) и ако случайно все пак ти потрябва да говориш с италиано-говорящ няма да имаш проблеми.Направи си равносметка колко хора отиват да учат испански и колко италиански и сам/a си направи изводите.![]()
![]()
зависи за какво ще ти е ако имаш роднини или приятели при които можеш да идеш и например след време да си намериш работа него учи иначе испанския е много повече използван от италянския аз бих избрал него![]()
![]()
Ами испанският е по-разпространен, но те уверявам че италянският е много по-лесен,живея в Италия и уча и двата езика!
Аз бих избрала Италянския,просто повече ми харесва като звучене и като цяло страната повече ми харесва,но ти си решаваш идеята е на теб да ти харесва а не на нас в форума![]()
Кирилицата е задължителна.
LadyDi
^ а главата залагаш ли си?
'бахти, много ме радвате как се правите на врачки по форумите!![]()
Между испански и италИАнски бих избрала италианският сигурно. Само дето нямах такава възможност, трябваше да избирам между испански, английски, немски и френски и познайте кое избрах.В крайна сметка не съжалявам. Науча ли испанският като хората, после италианският, румънският, че и френският донякъде се учат по-лесно.
Подкрепям.И е по-лесен ,и то много по..Първоначално написано от LeDa
+Първоначално написано от mincheto
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мии аз бих предпочела испанския, въпреки че и италианският не е за подценяване ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Не трябва да питаш нас, ти си реши, за да няма кой да обвиняваш, ако не ти хареса![]()
Последно какво избра?![]()
Ти сама прецени какво искаш да учишЗа даден език трябва желание, ако при теб го няма толкова и ще го научиш. Според мен давай това, което ти е на сърце.
![]()
Испански !!!![]()
Испански