- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испански или Италиански
Испански!![]()
Зависи. Ако искаш да го пишеш език "за бройка" - италиански избери. По-лесен е и по-бързо се учи. Лично според мен обаче няма голям смисъл. Испанският е доста по-разпространен и признат, така че ако ти трябва за сериозно нещо - с двете ръце за Spanish. Иначе мен ме кефят езиците от немската група (немски, английски, шведски, датски,суоми и прочие)
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ти учил ли си го сериозно, че знаеш?Първоначално написано от notlike
Предполагам, че момичето отдавна е избрало езика, но все пак - италиански. Много красив език, за разлика от испанския.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Научиш ли единия,другия ти е в кърпа вързан! :P
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
испански!
I can never forget the way you held your arms around me! . .
Испански мн. яснУууНе мисля, че е по-труден от ЕN примерно и е по-широко разпространен :P
и аз така мисля, въпреки че аз съм в италианска паралелка и мисля че е много лесенПървоначално написано от notlike
Първоначално написано от LeDa
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Испански) .. На много места се говори , а и е много хубав като език
![]()
Сигурно авторката вече е избрала, но не мога да не коментирам този пост . Съмнявам се, че notlike е учил /а езика, иначе щеше да знае че бая не е толкова лесенПървоначално написано от notlike
![]()
Love is everything!
Аз уча Италянски и е много лесен език. Както звучи така се и пише. Граматиката не е никак сложна. Аз имах избор между Испански, Немски , Руски и Иналянски и разбира се Англииски задължително.
Италянски
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Испански - лесен език, звучи стегнато и приятно, без сложни правила за четене и се говори много повече от италиански