.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Падам си... Интересно е.
    По принцип switch. А конкретните неща и нивото, до което се стига, зависят от това с какво момиче съм.. :P
    Why care?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен 90% от хората в тази тема,които твърдят,че си падат по садо-мазо са заблудени.
    Садо-мазото не се изразява в това от време,на време да завържеш гаджето си за някъде и да го възбудиш на макс,или по време на секс да се пошляпвате/драскате/хапете ... При садо-мазото партньорите не могат да бъдат задоволени ако не изпитват/причиняват физическа болка и унижение.

И все пак по темата:
    Не си падам по садо-мазото ... Нито бих позволила на партньора ми да ми причинява подобна болка,нито да ме унижава ... Не бих му причинила и това на него.
    Падам си по по-грубия секс,но той няма нищо общо с БДСМ или садо-мазо Обичам да го хапя,да го драскам ... леко,разбира се.Обичам да доминирам,както и да съм "безпомощна",но не обичам чак такива брутални грубости
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Зори, защо така реши? Наистина огромната част от писалите в темата вероятно нямат особена представа, но пък изброените от теб неща също могат да се разглеждат като БДСМ, или садо-мазо.
    Както се сещаш, самият термин BDSM включва в себе си доста неща... и позволява някаква разтегливост... Bondage-Discipline-Domination-Sadism-Sadism-Masochism... Примерно даже тия, които обичат да ги третират като кучки и да ги обиждат по време на секс, също са под някаква форма мазохистки.
    Ама все пак задълбах много...Това е нещо като въпроса - какво е извратено...

Айде наздраве
    Why care?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ladykeisy понеже си пуснала темата би ли обяснила какво според теб представлява садо-мазото и как протича един такъв сексуален акт? Играчки имаш ли? Съб, дом или суич си? А може би дори робиня/господарка? Кога и как откри че те привлича? Ванила секс възбужда ли те изобщо? Кога сподели с партньора си че искаш по-екстремни неща и той как го прие?
    Интересува ме просто до колко темата е сериозна и до колко се правите на интересни само защото някой си ви е завързал с шалче за леглото и ви е казал че ще ви напляска ако не слушате. По-груб секс от време на време и БДСМ не са едно и също нещо. Сигурна съм че дори един БДСМ еротичен разказ би отвратил повечето от вас ама иначе супер много си падате по садо-мазото нали .

Аз си мисля,че мога да обяня някои неща Макар да не съм авторката
    По принцип садо-мазо секса се практикува от садисти и мазохисти,освен това,ако единият е садист,то той се нуждае от мазохист (и обратното),за да е пълноценен секса.
    Стандартните играчки за НЕГО са-синджири,вериги,белезници и т.н.
    А за НЕЯ-кожени гривни,камшик,белезници,ко ено бельо и каквото се сетите
    Аз съм суич,защото обичам да съм и робиня и господарка и мога да изпитам удоволствие и от двете.
    Как открих,че ме привлича?-Дивачка съм по природа,пък и исках да оптам нещо шантаво.
    Ванила секса е съвсем обикновен секс,в такъв случай също ми харесва
    Не аз му споделих,а той каза че има такива мечти и така...
    There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.

Сладурче... Има някакви правилни неща в това, което пишеш, но има и доста глупости...като например това "стандартни играчки" и така нататък.
    Прекалено субективни са тези неща...

Който се интересува, винаги може да чете. В интернет пространството има супер много информация на такава тема. Сайтове, български и чуждоезични, дал Бог.

Айде
    Why care?

Малко грубост в секса никога не бих отказал... Вярно е, че си падам романтичен, но...
    It's too late...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Fender
    Сладурче... Има някакви правилни неща в това, което пишеш, но има и доста глупости...като например това "стандартни играчки" и така нататък.
    Прекалено субективни са тези неща...

Който се интересува, винаги може да чете. В интернет пространството има супер много информация на такава тема. Сайтове, български и чуждоезични, дал Бог.

Айде
    Че всичко всичко е субективно е така но както казах и в предишнито си мнение то излиза че всички жени които обичат да ги хващат за косата на задна и да ги пошляпват са мазохистки и всички мъже които хващат главата на приятелката си докато им прави свирки и в пристъп на страст й казват "кучко" са садисти . То по тая логика май секс = БДСМ а? Защото едва ли има някой който прави секс само бавно и нежно в романтична обстановка. Изчела съм доста за БДСМ по сайтове и форуми и съм говорила с хора които наистина ги влекат такива игри. Малко по-грубия секс и БДСМ са различни неща така както аз разбирам нещата.

Това е просто... Всеки човек с мнение по въпроса има различно разбиране
    Why care?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Fender
    Зори, защо така реши? Наистина огромната част от писалите в темата вероятно нямат особена представа, но пък изброените от теб неща също могат да се разглеждат като БДСМ, или садо-мазо.
    Както се сещаш, самият термин BDSM включва в себе си доста неща... и позволява някаква разтегливост... Bondage-Discipline-Domination-Sadism-Sadism-Masochism... Примерно даже тия, които обичат да ги третират като кучки и да ги обиждат по време на секс, също са под някаква форма мазохистки.
    Ама все пак задълбах много...Това е нещо като въпроса - какво е извратено...

Айде наздраве
    Изброените от мен неща НЕ МОГАТ да се смятат като част от БДСМ!!!
    Най-малкото,защото присъства думичката ЛЕКО,а при БДСМ всичко е грубо.Освен това БДСМ е комбинация от изброените от теб неща (не случайно съкращението е БДСМ,а не само СМ,както при садо-мазото например),а всяко от тях по отделно спада по-скоро към Хардкор секса.Да не говорим,че щом е леко (както е в моя случай) дори и към Хард не спада,а към най-обикновен секс между двама превъзбудени партньори.
    П.П.Напълно съм съгласна и с мнението на Слънчице.Много точно и на място
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Разбрахме се.. :P
    Why care?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Единственото нещо което ме влудява е,жена да ме драска малко по грубо по гърба .Обичам аз да дърпам конците.
    приятелка имаш ли си?
    just kidding
    От 6 месеца съм свободен електрон
    no kidding
    отговора ми харесва
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Ами вземайте се, кво чакате.
    Бях командировка на Варна това ни забави

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Бях командировка на Варна това ни забави
    Постарай се в скоро време да се командироваш в хубавото й междукрачие.

Град
    Ямбол
    аа тва да ми причинява болка докато го правим за мен не е нормално..Предпочитам нежно..да усещам любовта му..а така все едно съм някакво животно за него
    www.black.eu
    Black is the identity we all share!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си