.
Отговор в тема
Страница 12 от 41 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1004
    я се успокойте голямо нападане голямо чудо!
    Пак ли да кажа че изразих лично мое мнение,не карам никого да го следва!!!
    и за човека които настояваше че не можеш да се обринеш от дрехи-много се лъжеш!!!!!!!!
    можеш да поговориш с компетентен лекар,учител по химия или просто да влезеш в магазин за химични съставки(бе не съм виждала такъв,ама щом в училище ни представят сякви опити от смесици с химикали,значи все от някъде ги взимат) и да попиташ продавача,какъв точно химикал,с който може да бъде обработена дреха(без съответно да се разпадне или смени цвета си или квото и да )и може да действа на кожа.
    След като ми се случи и лекари ми го казаха,моето мнение не можеш да промениш
    И порасни!!!!!! Кой казва вече 'в голям филм,филмираш се,филмирал се е,много филми е гледал" и т н и т н
    Грозно и смешно е да се говори така вече-от които и да е било,мисля че можеш да изразиш собствено мнение без да използваш клишета и банални недочуди изразни
    ^ Не ти го казвам за да те обидя/засегна или да предизвикам няква "война" Не го приемай така,и извинявай ако мислиш имам нещо против теб и мненито ти,изразявам своето и защитавам това което съм казала!

^ не съм изкала мнението ми да те напада по какъвто и да е начин! Исках само да кажа че през facebook не е много сигурно.

e разбира се,наясно съм,макар че до сега съм попадала на много приятни хора,но разбира се има много и различни хора.
    Просто ако някой е от NY примерно и ти се чудиш за нещо там,можеш да го попиташ. Затова дадох такъв пример.

smallbab, хубави са ти дънките наистина, но както казаха, във всеки втори магазин има такива. И ти тея твоите дрехи какво толкова ги правиш, че да ти се скъсат след два дена примерно? На колко си,много детски ми се струва , че мислиш? Не целя да те обидя.

Мега фен Аватара на teenems
    на мене ми се струва ,че тва на снимката не е тя..
    преди и бях чела коментарите ,както била на 14 или 13 на другата година била почти на 17 ,яко ..

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    на мене ми се струва ,че тва на снимката не е тя..
    И аз съм на това мнение, на мене даже не ми прилича на българка...може и да съм в грешка де...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Аз мисля,че момичето на снимката е българка.Няколко пъти я бяха слагали в темата за красиви момичета.Помня я,особено тази с пуловера.Но и аз съм сигурна,че това не е smallbab
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Значете сметнете на колко е ,да лъжеш с чужди снимки .. тези дънки си ми изглеждат купени от България за не повече от 40 лв. .. жалко мацката наистина е супееерска

Поне може ли инфо някъде да видя нейни снимки ,че много ме кефи

smallbab-разкарай се бе фейк мазен.Ти си яко зле.не ми се вярва блузката да се е разпаднала...Една моя фр има плажна рокля от манията от 3 години и нищо и няма..Дрехите от 2-ра употреба са много по издръжливи от новите .Това за обрива е пълна глупост измисена от някфа недорасла крадла на снимки.-Нищо лично

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Значете сметнете на колко е ,да лъжеш с чужди снимки .. тези дънки си ми изглеждат купени от България за не повече от 40 лв. .. жалко мацката наистина е супееерска

Поне може ли инфо някъде да видя нейни снимки ,че много ме кефи
    Абе товна не е ли едно момиче, дето беше пуснало тема за наши снимки с приятели в училище и прятели? МОже и да се бъркам, най-вероятно е така де.

smallbab - това на снимката не си ти. Момичето е на 19 доколкото знам и мисля , че е от Русе , поне в една нейна рег пишеше така !
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

хахаа лелее Тийнчета страшни детективи сте, опасни сте ..... Ако наистина smallbab е "откраднала" снимката, то тогава много жалко за нея. По-добре да си сложиш някаква друга снимка (на известна личност, природа или нещо друго) от колкото да се представяш за такъв какъвто не си. ...

Аз разбрах, че smallbab е на 16 год., а на снимката не ми изглежда на толкова .... не че нещо, ама тази на снимката й давам 18/19 някъде там.

Ето и доказателство http://prikachi.com/images/831/2553831E.jpg
    Може й да се заблуждавам, но не мисля, че годините отговарят на снимката.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Още едно доказателство, че ни лъже ....

http://prikachi.com/images/873/2553873R.jpg ... забележете годините на коментарите !!!! През 2009 год. е на 14, а през 2010 вече сме на 16 год. ... ... какво ли още ще намеря ако продължа да се ровя ...

Аз си спомням, че момичето наистина е пускано в темата за красиви момичета, но в един друг форум бях чела, че не е Бг...а и в сайтовете за запознанства е пълно с нейни фейк профили...ама верно трябва да си нереално, шокиращо голям комплексар, за да се представяш за някой друг, направо да ходи да се прегледа...

Град
    В близост до хладилника
    ^принципно може,защото е минало повече от точно 1 година.И аз април 2009 бях на 14,а сега окт 2010 съм на 16 И все пак мисля,че тя лъже

Мацката от аватара на smallbab дори не е българка, a е естонски модел. http://www.google.com/search?source=...=Google+Search

Цитирай Първоначално написано от XXI
    Мацката от аватара на smallbab дори не е българка, a е естонски модел. http://www.google.com/search?source=...=Google+Search
    Знаех си, то е Очеизвадно хахах

Град
    В близост до хладилника
    Еееее,браво XXI.Откога ме гложди дали момичето е фейк или не.Даже помня кои снимки бяха пускани в някой от vol-овете за български красиви момичета,тази с пуловера,тази http://i2.pinger.pl/pgr90/840199fd00...ount_photo.jpg и още няколко,но ме мързи да ги поствам.И smallbab доколкото помня самата се представяше за модел и беше пускала снимки в темата за снимки на потребителите от раздел секс

хааа Знаех, че има нещо. .... но едно не разбирам, какво му е хубавото като се представяш за друг ??? .... такива хора не моога да ги разбера....

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Еееее,браво XXI.Откога ме гложди дали момичето е фейк или не.Даже помня кои снимки бяха пускани в някой от vol-овете за български красиви момичета,тази с пуловера,тази http://i2.pinger.pl/pgr90/840199fd00...ount_photo.jpg и още няколко,но ме мързи да ги поствам.И smallbab доколкото помня самата се представяше за модел и беше пускала снимки в темата за снимки на потребителите от раздел секс
    То само като видиш сниките, които е пускала ти става ясно, че е фейк- професионални, а малки и пикселизирани.

А кой ви е казал че това на аватара й е тя

Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    А кой ви е казал че това на аватара й е тя
    Ми например в "Любов" беше пускала снимки на въпросната девойка с приятеля и в темата за "Ваши снимки с любимият човек" или нещо подобно...
    Прави си сама изводите...

то беше ясно бе ,от доста време говоря че е фейк .. знам ,че спамя яко ,ама вижте как млъкна и изобщо не е писала

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Мания-та е най-якия магазин за 2ра употреба Колко яки шалове съм си накупила за по2-3 лв лелее...

дънки
    ризка
    суичър
    шал
    още един шал
    панталонките и блузата
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    Мания-та е най-якия магазин за 2ра употреба Колко яки шалове съм си накупила за по2-3 лв лелее...

дънки
    ризка
    суичър
    шал
    още един шал
    панталонките и блузата
    Ъмм, дънките са уникални . Всичките неща изглеждат като нови, май ще взема и аз да посетя някой такъв магазин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си