.
Отговор в тема
Страница 7 от 41 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1004
    Повече от фен Аватара на IfeTyy
    http://prikachi.com/images/529/2372529Y.jpg -потник 3.10лв

разбира се, че няма да го нося с такива гащи, но снимката беше попринцип за приятелка
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на zoreto
    От днес
    http://prikachi.com/images/820/2377820D.jpg Новичка
    http://prikachi.com/images/825/2377825D.jpg с някакви бяло боди ще е супер

Аз от повече от 5 години не съм влизала в такъв магазин, защото последния път когато съм била там явно е имало ужасни неща и от тогава не съм припарвала до такива магазини но пък вие имате доста яки неща (е не всичко ми хареса де), но да ви питам какво качество имат...смисъл не се ли късат бързо и т.н. все пак като са 2ра употреба...може да вляза някой път аз съм от плд и да разгледам ако си взема нещо ще кача снимка

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby
    Аз от повече от 5 години не съм влизала в такъв магазин, защото последния път когато съм била там явно е имало ужасни неща и от тогава не съм припарвала до такива магазини но пък вие имате доста яки неща (е не всичко ми хареса де), но да ви питам какво качество имат...смисъл не се ли късат бързо и т.н. все пак като са 2ра употреба...може да вляза някой път аз съм от плд и да разгледам ако си взема нещо ще кача снимка
    Да препоръчате някакъв магазин в София,от край време си търся нещо и нищо не си харесах от магазините.Не съм влизала в такъв тип магазини от сто години,най-вероятно защото останах с впечатление,че там се продават пълни боклуци.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx

http://www.prikachi.com/images/665/2358665x.jpg

Тея ги искаааааааам
    И аз тях най-много загледах! ! ! ! ! ! ! !
    А и, онзи сив sweatshirt с розовия надпис
    Искам!

Град
    някъде в слънчевата система :)
    момичета направо ме вдъхновихте да вляза в такъв магазин. още утре ще обиколя и дано си намеря нещо
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

И аз бях нещо като "против" тези магазини .виках си втора употреба ,кой знае кой мангал ги е носил пик си имам парите да си купя по-хубави дрехи , но като гледам ваште и една седмица да изържи за 1 лев напрао уникалните неща имате ....
    и смятам скоро да влезна в такъв магазин ... само дето сиг ще падне ровене голямо до де намеря нещо

Град
    BurgasS
    мразя такива дрехи, магазините кадето съм била е имало само ужасни неща,които бих носила само на село,защото само там ходя като клошарка

OtherSide имаш страхотни дрехи

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xxYOxx
    http://www.prikachi.com/images/123/2428123k.jpg
    Мноофо е сладка

И аз имам някои неща от секъндите и то доста сполучливи.Попринцип си купувам дрехи от тези магазини само ако са качествени или чисто нови.Една от последните ми придобивки за мен си е истинска находка - рапърски широки дънки на Lee при това чисто нови с етикета.Стрували са 400 $, а аз си ги взех макс за 10-15 лв от една Мания във Варна.Жалко,че нямам снимка да ви ги покажа ама са страхотини
    DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    боже немога да повялвам ,че има толкова яки дрехи във втора употреба божееее хора карате ме като се върна в София да обиколя всички секънди .... въпреки , че ме е срам да влезна в такъв магазин
    Bring it on baby.. I taste good!

Супер фен Аватара на Djuff
    Божее
    Такива яки работи видях, че почти се навих да вляза в секънд хенд.
    Офицялно съм тоталноо влюбена в дрехите на xxYOxx

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Божее
    Такива яки работи видях, че почти се навих да вляза в секънд хенд.
    Офицялно съм тоталноо влюбена в дрехите на xxYOxx

Доста често попадам на хубави дрехи, но точно тогава съм си взела малко пари.Виждала съм много хубави половери, една къса жълта жилетка и мн други хубави работи.Сега ми иде да пазарувам само от секънд хенд, а преди даже се бях отрекла от тях.

I ♥ machoka Супер фен
    Някой може ли да ми каже къде се намират магазините за втора употреба в Търново,моля !

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Някой може ли да ми каже къде се намират магазините за втора употреба в Търново,моля !

Онзи ден бях там и видях "Шик Шик" , обаче изглеждаше така, все едно тепърва ще го отварят или са карали стока ( по вероятно първото). Някъде по центъра май беше.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    ^^ от сф ли си?

Кажете в сф къде са тея магазини????????
    Мога да ти кажа къде има Мания
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Преди да прочета тази тема и да видя снимки на дрехите ви никога не бих влязла в такъв магазин.Но добрата новина е че след няколко дена в моя град отварят магазин Мания и съм доста навита да намина

Ама какво сте се заинатили Какво значение има дали дрехите са втора употреба или чисто нови Нали са дрехи .. и както видяхме има и много хубави Лично на мен много ми харесаха всички дрехи И аз имам от втора употреба и нито ме е срам да влезна в такъв магазин ,нито нищо
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    сестра ми ми каза, че манията в търново била до неделята голямата ако схвана нещо де..
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си