- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е рекорда за свършване?
Така исках да ви питам колко ви е рекорда за свършване, колко най-много сте издържали. И се извинявам ако има същата тема някъде![]()
![]()
3 дена![]()
най-малко : г/д 3 минути,бех много възбуденПървоначално написано от ivan4ybmw
най-много : 2 часа и нещо![]()
Три пъти,някой уш стигат и до 6 7 8 тек..Аз да не съм млекопроизводител да го ева.
Зависи какво разбираш под "свършване"
3 пъти и е излизало "млекце"
4 пъти, при който само трите са били придружени от млечна каша...![]()
It's too late...
Рекорда ми е 5 пъти за 4 часа. Приятелката ми е ненаситнаама и аз съм машина без край
![]()
аеее чекибойцимоя рекорд беше мин година като бях ноо зарибен на ножки
и беше 3... винаги след 1вото свършване ме е боляло 2рия път, просто болката минава, друг е въпроса да не са изложиш ноо пред момичето (както май май прая аз ;( щото като е имало 1 път скоро време - примерно предния ден - и на др ден след като ми е станал от около 30-40 мин поне или е ставал няколко пъти без нищо и ма боли накрая ии пада замалко и стаа излаганка ;( дано не ми се сърди ноо ;( )
kogato si poiskamПървоначално написано от DarthLord
![]()
Незнам за колко време най- бързо съм свършвал или колко време съм издържал най- много... но помня преди няколко дена за последно като преспахме с приятелката.... не съм много сигурен, не съм засичал, но можеби дедазнам около 30 минути? Бях до тоалетна след това и бях видял, че часът е 22:15, върнах се при нея и започнахме можеби след около 5-10 минутки вторият тек.Свърших и след 5-10 минутки можеби се изключи телевизора, а него го бях настроил да се изключи в 11:30 точно.
Сега малко математика и....:
1 тек: около 30 минути
2 тек: малко по- малко от час
Струват ми се нормални тези цифри![]()
мойто мило,
най-дълго сме го правили около 3часа
и на мен много ми харесва, понеже му е многооо голям![]()
надявам се и вие така да задоволявате приятелките си!
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Добре,вие нещо се разбрахте като глухия и немия.Едни говорят колко пъти са свършили,друг казва пък за колко време свършва,трети за колко пъти по принцип могат.Айде се разберете за какво ще пишете.Малко ред да има![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
мога и за секунди,мога и за часове .. специалист съм![]()
1 час съм държал
15 20 minпосле :P цел леген
![]()
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
20 литра![]()
![]()
![]()
По темата : 1/2 час
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Хмм ми последният път някъде към 30-ина минути
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Час и нещо...за един път, а максимално секс - цяла нощ от 2 и нещо до 7 и нещо... колко тека бяха не помня, но после спахме до вечерта...
Why care?
най-дълго половин час, най-малко под 15 сек ама не бях го праил от няколко денаа иначе за един ден по 4-5 пъти когато съм мн загорял
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek