.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на FuckedUp

Сайтове за запознанства

Мислите ли, че има "любов" (незнам как се изразя) по сайтовете за запознанства ? Без тъпите коментари..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е!

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Тъпа тема->тъпи мнение ще ти дам-> логично-> не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    разбира се че има
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    разбира се че има
    да е и по скайп на камерата се виждате много яко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

плати интернета че имам среща в скайпа

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Дa !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Въпреки че не съм голям превърженик на сайтовете за запознанства , мога да кажа ДА любов може да се създаде.Личен свиделтел съм на 3 връзки които и до ден днешен продължават.Едната е 1 година и 2 месеца , а дгугите 2 са по 3 години.И то точно от сайтове за запознанства.Мога дори да кажа че наскоро един маняк се ожени за момичето .. да точно така .. а се запознаха в нета.Та хората се изпожениха в интернет вие ми говорите че нямало любов .. айде бе..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Тъпа тема->тъпи мнение ще ти дам-> логично-> не
    Аз не те задължавам да пишеш?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    По - скоро хората се запознават по нета, след това излизат, стават приятели, допадат си и така. Нета е просто мястото за първо запознанство. Така че нищо не пречи после да има любов.

Но твърдо НЕ да се поддържа връзка само и единствено по нета и никога персонаците да не са се виждали лично!

Има любов, ако си допаднеш с отсрещния човек и нещата се задълбочат, допаднете си и започват да прехвърчат искри.. Май всеки оплюва връзките от разстояние, но май те излизат най-дълготрайни
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Любов по интернет - НЯМА... Ще ти дам пример ... УЖ се влюбих в едно момиче... УЖ беше идеалното... скайп майп обичахме се... но 3000 километра не могат да задържат каквото и да е... Все пак... тя може да ти изневери... ти също на нея.. и няма да разбере никой ... Това любов ли е?

Разбирам да е от твоя град... Да се запознаете по нета... После: срещи, кафета, опознавате се... ииии ... любов пламва... но иначе има ли над 60 километра между вас... Забравии за любов
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Любов по интернет - НЯМА... Ще ти дам пример ... УЖ се влюбих в едно момиче... УЖ беше идеалното... скайп майп обичахме се... но 3000 километра не могат да задържат каквото и да е... Все пак... тя може да ти изневери... ти също на нея.. и няма да разбере никой ... Това любов ли е?

Разбирам да е от твоя град... Да се запознаете по нета... После: срещи, кафета, опознавате се... ииии ... любов пламва... но иначе има ли над 60 километра между вас... Забравии за любов
    Като сте от различни градове , даже и 20 км да ви дели пак нищо не става .. излизаш си и гледаш по кафенцата из града 2ки , некво такова влюбено държат се за раце и са щастливи и изведнъж ти осъзнаваш че имаш гадже обаче то не е до теб и се получава малко шит.Пробвал съм и знам как е.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Няма,майна...

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Сайтовете за запознанства са място само за първоначално запознанство , дали ще прерастне в нещо повече зависи от самите хора.
    Но "любов по интернет " не съществува . Не може хора , които никога не са се виждали , да твърдят , че се обичат .
    Memento mei, memini tui!

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    твърдо нЙе!

Има и изключения от това "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ" .. но в редки случаи се получава нещо ..

Няма.. илюзия е

много е относително..
    Smile... Tomorrow will be worse...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Сайтовете за запознанства са място само за първоначално запознанство , дали ще прерастне в нещо повече зависи от самите хора.
    Но "любов по интернет " не съществува . Не може хора , които никога не са се виждали , да твърдят , че се обичат .
    Съгласна съм. Много са удобни за хора, които ги срам да отидат при човека и да кажат "Здравей" - далеч нямам предвид себе си Така че съм ЗА, стига да съм наясно какъв тип човек търся (независимо дали за приятелство или нещо повече) и да не търся внимание с полуголи снимки

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Има, но твърде рядко...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Виж, може да има при положение, че само се запознаете в интернет, след което се срещате вече наживо :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мойта връзка тръгна от запознанство в подобен сайт . Два месеца само чатене, смс-и и разговори по скайп. Още на края на първата ни среща тръгнахме. Вярвам че няма значение къде ще се запознаеш с някой. Дали ще е в училище, в магазина или в някой сайт е все тая. Важното е как ще продължите а не от къде сте тръгнали. Да се правите че сте гаджета обаче без изобщо да сте се виждали е малоумно и такава "любов" няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си