.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тест за бременност-моля за съвет.

Така ще започна от самото начало. Около 7 дена преди менструацията на приятелката ми правихме секс разбирасе бях с презерватив и нямаше никакви инциденти. Но приятелката ми беше девствена и след отварянето кървеше още 6-7 дена. цикала и трябваше да дойде около 7-8ми но сега е 16ти и о6те не е дошъл. на 15ти (около 7 дена закаснение) направихме тест за бременност (шуарчек) и излезе отрицателен но още не й е дошло ,а тя не иска да отиде на лекар и незнам какво става. Моля ако някой може да каже нещо умно по темата да сподели.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да си направи пак и ако е отрицателен да посети гинеколога си!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Когато започнеш полов живот цикъла се променя,от притеснение също се забавя,нормално е като съзряваш и времето минава през теб,да ти закъснява.Все пак да видим и женската аудитория.

А да не би тези 6-7 дена,в които е кървяла да е била в цикъл,а да не е от отварянето?И да си направи още един тест.

Град
    Свищов
    ^Дано да е така. 6-7 дни да кърви след първия път не е нормално. Още тогава е трябвало да отиде. Да тичка при доки, за да провери долу-горе в кой ден от цикъла си е.

Голям фен Аватара на Callisto
    Съгласна съм с първите 2 коментара. Иначето точно този тест е адски точен. И на мен ми се размести яко цикъла след първия път. Не се шашкайте толкова.

Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    А да не би тези 6-7 дена,в които е кървяла да е била в цикъл,а да не е от отварянето?И да си направи още един тест.
    сигурен съм ,че беше девствена. някой ми беше казал но нз дали е вярно ,че може секса да е предизвикал по ранна менструация.

Град
    Свищов
    Разбира се, че може. Както и да предизвика закъснение. За 3-ти път ти пиша - да отиде на лекар. Той може да провери за разкъсвания (все пак при 6-7 дни кървене, може и да има). А дари и с ехограф може да прецени долу-горе в коя част на менструалния цикъл е.

Правили ли сте секс след първия път?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Разбира се, че може. Както и да предизвика закъснение. За 3-ти път ти пиша - да отиде на лекар. Той може да провери за разкъсвания (все пак при 6-7 дни кървене, може и да има). А дари и с ехограф може да прецени долу-горе в коя част на менструалния цикъл е.

Правили ли сте секс след първия път?
    Разбирам те. Несме правили след първия път.

Цитирай Първоначално написано от MALIBUU
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    сигурен съм ,че беше девствена. някой ми беше казал но нз дали е вярно ,че може секса да е предизвикал по ранна менструация.
    Не казвам че не е била девствена,може просто тогава да и е дошло.А както казаха и другите има много причини,поради които може да и закъсняава,но най-добре да иде на лекар(няма от какво да се притеснява).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си