- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност-моля за съвет.
Така ще започна от самото начало. Около 7 дена преди менструацията на приятелката ми правихме секс разбирасе бях с презерватив и нямаше никакви инциденти. Но приятелката ми беше девствена и след отварянето кървеше още 6-7 дена. цикала и трябваше да дойде около 7-8ми но сега е 16ти и о6те не е дошъл. на 15ти (около 7 дена закаснение) направихме тест за бременност (шуарчек) и излезе отрицателен но още не й е дошло ,а тя не иска да отиде на лекар и незнам какво става. Моля ако някой може да каже нещо умно по темата да сподели.
Когато започнеш полов живот цикъла се променя,от притеснение също се забавя,нормално е като съзряваш и времето минава през теб,да ти закъснява.Все пак да видим и женската аудитория.
А да не би тези 6-7 дена,в които е кървяла да е била в цикъл,а да не е от отварянето?И да си направи още един тест.
сигурен съм ,че беше девствена. някой ми беше казал но нз дали е вярно ,че може секса да е предизвикал по ранна менструация.Първоначално написано от CuteBaby
Разбирам те. Несме правили след първия път.Първоначално написано от krem4et0
Не казвам че не е била девствена,може просто тогава да и е дошло.А както казаха и другите има много причини,поради които може да и закъсняава,но най-добре да иде на лекар(няма от какво да се притеснява).Първоначално написано от MALIBUU
мерси