- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ви липсва ли старото даскало ? (само за кандидатстващи)
Догодина съм 9 клас и лично на мен ще ми липсваБях кандидатсвала след 7 клас,но ме изгониха и се върнах в старото си даскало 2рия срок да довърша 8ми.. Сега отново ще кандидатсвам за училището от което ме изгониха,но много ще ми липсва старото.. 8 години от живота ми са минали там..
![]()
Еми да смисъл вчера много учудващо не плачеше никой от класа, а аз го очаквах и все пак не мога още да осъзная, че никога повече няма да се съберем абсолютно всички заедно![]()
Не..Само няколко души ще ми липсват ( двама )..Другите - НЕ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да. Страшно много ще ми липсва и училището и класа ми.Просто не мога да си представя и един ден без простотиите на повечето момчета или без да се скараме. И като знам , че вече няма да си съберем всички ..![]()
Нямаше логика,беше любов.
да.. много.. и учителите, и училището, и всички от випуска.. ;(((((((((((
може да се случим 5-10 човека в 1 гимназия, но никога няма да е същото.. ;(((((((((((((((((((
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ще ми липсват някои съученици и някои учители.
Но дори и да ми предложат да се върна пак там и целият клас да бъдем заедно - не бих го направил.
Радвам се, че се махам от там.
Що всички, които кандидаствате толкова яко се сдухвате за старото даскало?![]()
На мен не ми пукаше изобщо и сега си ми е по-добре.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от Forester
Ще ми липсват най-близките наистина много .. но даскалото,учителите .. обичам новите неща :P
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
На мен ще ми липсват даскалото,класа,някой учители.
Класа ми не е хубав,но не знам защо не мога да си представя да отида някъде където няма да са те.Всъщност като се замисля най-ще ми липсват екскурзиите.
![]()
Първоначално написано от haxh
Някой приятели и учители ще ми липсват. Все пак съм била с тях 7 години - нормално е.![]()
Училището не толкова, колкото хората в него.
Но всичко зависи от новото училище, ако ти е добре там - няма да `страдаш`![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Абсолютно съгласна.Първоначално написано от stelSs21
Все пак идва ново начало ^^
Училището като сграда и учители ще ми липсва, защото беше невероятно и да ти преподават на Sony Bravia при това във всяка стая си е невероятно усещане. Класа няма да ми липса, защото половината се местим в едно и също училище, но въпреки това всички седмица преди завършването пеят с крокодилски сълзи "Един неразделен клас". Не само, че сме един РАЗДЕЛЕН клас, но и половината не се понасяме.![]()
Heywhatayawantfrom me?
+1 въпреки ,че се карахме постоянноПървоначално написано от vampirediaries
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от viqnkababyy
Първоначално написано от shakira96
+
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
На мен страшно много ще ми липсва класа, точно тая година най-много се сближихме, но най-гадно ми стана, че от клас 32 човека само аз и още 3-4 момичета се разплакахме, после отворихме едно шампанско изпихме го запяхме няколко песни като "Неразделен клас", "Шампанско и сълзи" и т.н. изпихме го и строшхихме чашите и бутилката точно пред входа, след това започнахме да броиме, пак се разревахме, ще ми липсват само 2 даскалки,Петканова-география и история и Найденова-БЕЛ, които непрекъснато ни даваха кураж и ни убеждаваха, че ще успеем, а директорката ще я запомна, че е много гадно ни прецака взе ни водката и другия алкохол, но все едно, после си отидохме в един приятел, ние приятелите с едно наргиле биричка и т.н. си искарахме перф.Но все пак всички сме си от 1 квартал, така че ще си се засичаме. : )
Не. след 4ти клас ме приеха в мгто в пловдив и ако ги нямаше fr от махалата щях да полудея при тия задръстеняци чиито единствени приятели са player1, player2 и player3![]()
ще ми липсват само двама човека
![]()