- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ви липсва ли старото даскало ? (само за кандидатстващи)
Не. Само няколко човека.
Не мога да проумея, че вече няма да бъдем целия, в класната стая, със нашата класна...НО, въпреки това, ще ми липсват макс 10-15 човека (бяхме 25), защото другите бяха големи лигавета и пречиха постоянно в час.
![]()
да.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
НЕ! Нямахме хубави моменти, само караници и проблеми, никоя учителка не се държа добре с нас, е само една имаше! А, и там където кандидатствам е страхотно и се надявам да ме приемат! Както пише в един по горен пост "Обичам новите неща"
![]()
Даскалото ще ми липсва ,но не и класа в който бях....![]()
![]()
em az sum ot 3 godini s toq klas ..
taka che shte mi lipswat opredeleni xora ot klasa..ii 2 spr qki uchiteli :}
Всички до един ще ми липсват. Седем години съм прекарала с тях, но ще се свикне![]()
НЕ, мн се кефя даже че се махнах![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абсолютно никой от класа няма да ми липсва !! Ще ми липсват определени личности от 11 клас![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Сградата - ДА
Учителите - ДА
Съучениците - НЕ. Радвам се,че се отървавам от всички тях. Пълни лиги и изроди. Такива не мога да понасям.
В училището ми беше пълно с Коплекирани идиоти и глупави клюкарки, не мисля ,че ще ми е мъчно за тях..![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Самото училище и учителите не толкова, по-скоро хората в него и всичките ми спомени там !
Може би малко![]()
"За мен парите означават само едно - СВОБОДА!" - Коко Шанел
МНОГО!
Всичко ще ми липсва и вече ми липсва.
Няма друго такова училище , няма други такива учители , няма други такива ученици.
Всичко , всичко .. е уникално!![]()
Искам пак и пак , и пак да съм 7 клас!!![]()
част от класа ще ми липсват но не всички и учителите
Самото училище не..нито пък учителите..ще ми липсват само определени хора от випуска..![]()
Никой от стария клас няма да ми липсва, най-малко пък даскалите, като цяло се радвам, че се махнах оттам![]()
HE
На мен ще ми липсват приятелките ми и класната![]()
![]()
Другитеее...даже се радвам, че няма да им гледам физиономийте вече....
![]()
Защо те изгонихаПървоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
![]()
п.т Да (да не повярва човек, че тези тъпо мутанти ще ми липсват [те няма да ми липсват разбирасе] само училището..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?