.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Моя клас беше мноо шибан нямаше никаква симпатия между нас ще ми липсва сао 1 пич

Не знам , мисля догодина като ида в новото даскало ще осъзная дали ми липсва или не . Надявам се носталгията да не победи
    ((( House Music )))

Определено ще ми липсват няколко човека от стария ми клас,защото последните няколко месеца се сближихме много.Ще ми липсват и учителите,защото отношението им към нас беше много добро и постоянно ни подкрепяха.Абе като цяло всичко ще ми липсва,ама както хората казват "всяко хубаво начало си има и своя край.." : )))
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Ами определено няма да ми липсва.. прекалено много интриги се завързваха и аз лично съм пострадала от него.. вярно е,че в него станах човек,но няма да ми липсва изобщо..

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Може би ще ми липсва класната - беше голяма душица..
    И преживяванята с класа , ама то всички се изпоместиха и остана само паплач..
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Аз СА ще бъда 7 ми и си4ки ще канд. след седми , мноо ще ми липсват хората (снякои голееееми изклю4ения).
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Град
    Сливен
    ами да ще ми липсва сградата .. и може би някои учители .. и някои часове, в които беше пълна лудница
    съучениците определено ще ми липсват

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Абе поне малко ще ми липвса.Все пак 7 години съм билата там.Даже 9 ако броя и предучилищната.

Да, ще ми липсва училището, някои учители и съученици.. Първите месеци предполагам ще ми е най-мъчно, но да се надяваме, че бързо ще се приспособим..

Категорично НЕ !!!!!! Толкова се радвам,че повече няма да уча в това училище.....Там беше пълен ад....Навсякъде кретени и идиоти(не само от мъжки пол) Е....само някои хора ще ми липсват,но те са малко...

Град
    София
    Разбира се ..
    THE TRUTH IS OUT THERE

Град
    някъде в слънчевата система :)
    Абсолютно и твърдо НЕ! единствено ще ми липсав някои от близките приятели, които истават в това училище.
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Аз кандидатствах миналата година. Ама сега като се замисля въобще не ми лиспсва никой. Толкова гадни моменти имах последната година, че не искам и да си спомням.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

мм Не!!
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не! Да не съм някой олигофрен...ако искам да видя някой от старото даскало просто ще му звънна и ще се видим.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Да, ще ми липсва старото. Нищо, че бях там само 7 клас. Много си го обичам това училище

Даскалото не,но класа Да

Баа добре, че се махнах, то не се търпеше ...
    в началото бяхме задружни, след това всеки започна да забива нож другиму иии аз си отделих 4-5 човека от класа ми, на които мога да разчитам другите не ги ебавах.
    Та така де ... през кура ми е за тези говеда
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

амии .. нямах идеалния клас .. или класа на мечтите си . все имаше по-харесвани момичета и аз оставах незабелязана (понякога) . иисках със всеки от класа ми да споделям всии4ко , а и те да споделят . да съберем 3 чина и да закусваме заедно всеки ден и тн. но пък моментите бяха много по луди с моя клас. ве4но бяхме с огромни тонколони в стаята и взривявахме даскалото. винаги бяхме "наро4ените" купонясвахме си здраво ... ии да си призная чесно много ще ми липсват вси4ки .. ся като пиша тва си поплаквам за доброто старо време , но няма как ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си