- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ви липсва ли старото даскало ? (само за кандидатстващи)
Моя клас беше мноо шибан нямаше никаква симпатия между нас ще ми липсва сао 1 пич![]()
Не знам , мисля догодина като ида в новото даскало ще осъзная дали ми липсва или не . Надявам се носталгията да не победи![]()
((( House Music )))
Определено ще ми липсват няколко човека от стария ми клас,защото последните няколко месеца се сближихме много.Ще ми липсват и учителите,защото отношението им към нас беше много добро и постоянно ни подкрепяха.Абе като цяло всичко ще ми липсва,ама както хората казват "всяко хубаво начало си има и своя край.." : )))
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Ами определено няма да ми липсва..прекалено много интриги се завързваха и аз лично съм пострадала от него.. вярно е,че в него станах човек,но няма да ми липсва изобщо..
![]()
Може би ще ми липсва класната - беше голяма душица..
И преживяванята с класа , ама то всички се изпоместиха и остана само паплач..![]()
![]()
ла-ла-ла
Аз СА ще бъда 7 ми и си4ки ще канд. след седми , мноо ще ми липсват хората (снякои голееееми изклю4ения).
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
ами да ще ми липсва сградата .. и може би някои учители .. и някои часове, в които беше пълна лудница
съучениците определено ще ми липсват![]()
Абе поне малко ще ми липвса.Все пак 7 години съм билата там.Даже 9 ако броя и предучилищната.![]()
Да, ще ми липсва училището, някои учители и съученици..Първите месеци предполагам ще ми е най-мъчно, но да се надяваме, че бързо ще се приспособим..
Категорично НЕ !!!!!! Толкова се радвам,че повече няма да уча в това училище.....Там беше пълен ад....Навсякъде кретени и идиоти(не само от мъжки пол) Е....само някои хора ще ми липсват,но те са малко...
Абсолютно и твърдо НЕ! единствено ще ми липсав някои от близките приятели, които истават в това училище.![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Аз кандидатствах миналата година. Ама сега като се замисля въобще не ми лиспсва никой. Толкова гадни моменти имах последната година, че не искам и да си спомням.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
мм Не!!![]()
Не! Да не съм някой олигофрен...ако искам да видя някой от старото даскало просто ще му звънна и ще се видим.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да, ще ми липсва старото. Нищо, че бях там само 7 клас. Много си го обичам това училище![]()
Баа добре, че се махнах, то не се търпеше ...
в началото бяхме задружни, след това всеки започна да забива нож другиму иии аз си отделих 4-5 човека от класа ми, на които мога да разчитам другите не ги ебавах.
Та така де ... през кура ми е за тези говеда![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
амии .. нямах идеалния клас .. или класа на мечтите си . все имаше по-харесвани момичета и аз оставах незабелязана (понякога) . иисках със всеки от класа ми да споделям всии4ко , а и те да споделят . да съберем 3 чина и да закусваме заедно всеки ден и тн. но пък моментите бяха много по луди с моя клас. ве4но бяхме с огромни тонколони в стаята и взривявахме даскалото. винаги бяхме "наро4ените"![]()
купонясвахме си здраво ... ии да си призная чесно много ще ми липсват вси4ки .. ся като пиша тва си поплаквам за доброто старо време , но няма как ..
![]()
![]()