- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се казва това за кръста, което го ползват кючекчийките?
Една приятелка си пада чалгарка и обича да върти на лютите кючециСкоро искам да и подаря такова за кръстта, което е с медни парички или и аз не знам какво точно, но нито му знам името, ниго къде се продава ..
Видях едно такова в подлеза на Васил Левски и Гурко, но там е 35 кинта, а мисля, че това е адски много за нещо такова ..
Та въпросите ми са как се казва това чудо, къде го има и на какви пари?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами не знам точно как се казва ... аз съм виждала такива обикновени шалчета(да де за кръста),само че не бяха с парички,а с пайетки и са по 4-6 лева в някои магазини за дрехи(виждала съм и в магазините за копчета ципове и такива)
Първоначално написано от Mimka_sweet
Е за какво са ми с пайетки като те няма да дрънкат при "друсане"?![]()
То нали целта е да дрънка, да се мърда там, то това дето си виждала по-скоро е аксесоар..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
6al s pendarki
Ауу сещам се за какво говориш. Много са готини тея. Лятото в Несебър ги виждах и горе-долу толкова им е цената. Е, потърси и на други места, може по-тънко да намериш, ама...не мисля, на много малко места ги има.
такива неща има в индийските магазини..Такива има на графа и .. на успоредната на пиротска има и още де но за тези се сещам.
около 20 лева са една приятелка си взе такъф мн яко дрънкат![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
Еми аз проверих и в двата Индийски магазина на Графа, но не видях и понеже не знаех името не попитах, защото обяснението, което щях да дам е доста веселоАма явно ще се наложи да питам вече де
Дано го намеря, но 35 кинта за такова нещо си е повече от множко..
утре ще се разхождам по магазините ,ще погледна каде има такива неща и какви цени и ще ти кажаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Ами аз точно снощи гледах едно предаване в което имаше такива и им викаха колани![]()
По принцип съм гледала, че по форумите за ориенталски танци и музика много реват, че няма такива неща в България и си поръчват от Турция. Но и тук можеш да намериш такива неща. На Илиянци съм виждала такива, в базара.
Сетих се за какво говориш. Точно име не знам, нещо като колан за ориенталски танци. На мен ми подариха такова при едно пътуване до Турция. Струваше около 20 евро. Виж в някой индийски магазин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нали ти обещах да потърсяи намерих има за 20 и 25 лева в магазина там срещу кравай "детелина" май се казваше магазинчето
![]()
Както казва един небезизвестен субект от плажа в Обзор - завърти гюбека, изяж геврека (или обратното беше).![]()
Левски шампион але але!
о нееееееее,знам го тояПървоначално написано от air_J
той се движеше и по приморско едно време.
земи геврека, завърти гюбека /като автоматична пералнА/![]()
Mili4ka,poneje sega sym v Gorna Orqhovica i syvsem sluchaino obikalqh magazinite i vidqh tova koeto tyrsish.I da ti kaja k1de beshe nqma da ti svyrshi rabota shtoto si ot Sf ,ama cenata im beshe 18 lv.
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Еми явно ще се бръкна с 20-25 кинта, само нека го намеря и в София, но вие ми казахте 2-3 ориентировачни места, такаче ще се оправя, мерси много![]()
е аз живея на 20 км от София (Елин Пелин) и пендарките при нас са за 10 лв най-многоедна приятелка си ги взе за 6
![]()
all the things i know right now if i only knew back then .. (music)
Това което търсиш (поне в нашия край) му викат джампара.![]()
Темата е стара?![]()