.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Как се казва това за кръста, което го ползват кючекчийките?

Една приятелка си пада чалгарка и обича да върти на лютите кючеци Скоро искам да и подаря такова за кръстта, което е с медни парички или и аз не знам какво точно, но нито му знам името, ниго къде се продава ..
    Видях едно такова в подлеза на Васил Левски и Гурко, но там е 35 кинта, а мисля, че това е адски много за нещо такова ..
    Та въпросите ми са как се казва това чудо, къде го има и на какви пари?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Ами не знам точно как се казва ... аз съм виждала такива обикновени шалчета(да де за кръста),само че не бяха с парички,а с пайетки и са по 4-6 лева в някои магазини за дрехи (виждала съм и в магазините за копчета ципове и такива)

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ами не знам точно как се казва ... аз съм виждала такива обикновени шалчета(да де за кръста),само че не бяха с парички,а с пайетки и са по 4-6 лева в някои магазини за дрехи (виждала съм и в магазините за копчета ципове и такива)

Е за какво са ми с пайетки като те няма да дрънкат при "друсане"? То нали целта е да дрънка, да се мърда там, то това дето си виждала по-скоро е аксесоар..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    6al s pendarki

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ауу сещам се за какво говориш. Много са готини тея. Лятото в Несебър ги виждах и горе-долу толкова им е цената. Е, потърси и на други места, може по-тънко да намериш, ама... не мисля, на много малко места ги има.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    такива неща има в индийските магазини..Такива има на графа и .. на успоредната на пиротска има и още де но за тези се сещам.
    около 20 лева са една приятелка си взе такъф мн яко дрънкат
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    такива неща има в индийските магазини..Такива има на графа и .. на успоредната на пиротска има и още де но за тези се сещам.

Еми аз проверих и в двата Индийски магазина на Графа, но не видях и понеже не знаех името не попитах, защото обяснението, което щях да дам е доста весело Ама явно ще се наложи да питам вече де Дано го намеря, но 35 кинта за такова нещо си е повече от множко..

Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от ninsy

Еми аз проверих и в двата Индийски магазина на Графа, но не видях и понеже не знаех името не попитах, защото обяснението, което щях да дам е доста весело Ама явно ще се наложи да питам вече де Дано го намеря, но 35 кинта за такова нещо си е повече от множко..
    утре ще се разхождам по магазините ,ще погледна каде има такива неща и какви цени и ще ти кажа

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами аз точно снощи гледах едно предаване в което имаше такива и им викаха колани

По принцип съм гледала, че по форумите за ориенталски танци и музика много реват, че няма такива неща в България и си поръчват от Турция. Но и тук можеш да намериш такива неща. На Илиянци съм виждала такива, в базара.

Сетих се за какво говориш. Точно име не знам, нещо като колан за ориенталски танци. На мен ми подариха такова при едно пътуване до Турция. Струваше около 20 евро. Виж в някой индийски магазин.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Нали ти обещах да потърся и намерих има за 20 и 25 лева в магазина там срещу кравай "детелина" май се казваше магазинчето

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    На Ботев има хубав индийски магазин както и на Екзарх Йосиф , когато ходих имаше такива , провери там

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Както казва един небезизвестен субект от плажа в Обзор - завърти гюбека, изяж геврека (или обратното беше).
    Левски шампион але але!

excited!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Както казва един небезизвестен субект от плажа в Обзор - завърти гюбека, изяж геврека (или обратното беше).
    о нееееееее,знам го тоя
    той се движеше и по приморско едно време.
    земи геврека, завърти гюбека /като автоматична пералнА/

Град
    ..във един измислен свят..
    Mili4ka,poneje sega sym v Gorna Orqhovica i syvsem sluchaino obikalqh magazinite i vidqh tova koeto tyrsish.I da ti kaja k1de beshe nqma da ti svyrshi rabota shtoto si ot Sf ,ama cenata im beshe 18 lv.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Mili4ka,poneje sega sym v Gorna Orqhovica i syvsem sluchaino obikalqh magazinite i vidqh tova koeto tyrsish.I da ti kaja k1de beshe nqma da ti svyrshi rabota shtoto si ot Sf ,ama cenata im beshe 18 lv.

Еми явно ще се бръкна с 20-25 кинта, само нека го намеря и в София, но вие ми казахте 2-3 ориентировачни места, такаче ще се оправя, мерси много

е аз живея на 20 км от София (Елин Пелин) и пендарките при нас са за 10 лв най-много една приятелка си ги взе за 6
    all the things i know right now if i only knew back then .. (music)

Това което търсиш (поне в нашия край) му викат джампара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си