- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- скайп, парола----ВАЖНО!!!
Здравейте! Знам, че има програми за разпознаванe на скайп парола. Вече гледах в интернет и намерих около 3-4. Не мога да намеря обаче откъде да ги изтегля. Ако можете да ми кажете някой сайт или линк, от който мога да тегля без да съм регистрирана, КАЖЕТЕ!!! Много ми е спешно, моля ви!![]()
Възможни програми:
1.Multi Password Hack
2.Hack Credit Card v 3.0 by barcoda team
3.Skype Account Hacker v 6.0 2010
4. Skype Credit Hacker
Няма такива програми. Всичко е спам. За да разбиеш скайп парола са необходими много знания, търпение и усилия.Откажи се.
Гаранция, че ще се откажеш.Първоначално написано от LipSy
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Няма такива програми... както каза filmimilmi трябва да си мн добър хакер или паролата да е адски лесна.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
наивно дете![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ха....хакер.... паролата, както и дискусиите се криптират. Няма как да я "разбиеш". Освен ако не ти се тестват няколко милиарда на милиардна степен.... По лесен вариант е да хванеш паролата при въвеждането...но няма да стане само с програмка, трябва и акъл.![]()
еми.. bruteforce е единствения вариант... Трябва ти голяма база с думи, които ще се опитват една по една.... Умряла работа като цяло, опитвали сме го с приятели... доколкото помня след звестно време заключиха акаунта за няколко дена..
Друг по-лесен вариант keyloger... но като съдя по написаното ти е изключено да се оправиш с такъв вид програми...
Айде, върви играй с количките и не се рпави на хакер
ПС. И ЛС да ми ишеш, няма да ти отговоря, не си губи времето![]()
Не толерирам подобни теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!