- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи студенти..
Здравейте!От доста дълго време чета из форума и ми направи впечатление,че бъдещите осмокласници засипаха де що има с темите кой къде е приет,коя гимназия е най-добра,къде си заслужава и т.н.Но нито една тема не видях за кандидат-студентите,освен една за матурите,която далеч не изчерпва въпроса с ВУЗ-овете.Та моя въпрос е кой къде е приет,какви изпити е държал и респективно колко е изкарал на тях(вкл. и на предварителните ако сте ходили).А и един допълнителен по какво е ходил на частни уроци и на каква цена горе-долу(ако е удобно споменаването й).
П.С.Знам,че не навсякъде са минали редовните изпити,но нека да споделят тези които са минали.
И забравих да допълня кой с каква диплома е завършил 2010год..![]()
Велико Търново тема по БЕЛ - 4.75
Матури - Бел - 5.84 , Биология - 5.72
Кандидатствам в МУ Плевен : помощник - фармацка![]()
Филаретова София - същото
СУ - биотехнологии - но от там се отказах съвсем.
Плевен и София ми останаха като опции - за единия ВУЗ балът ми е 22.93 (от 24) за другия на 16- ти си подавам документите и ще полагам мотивиращ изпит (демек интервю)
Ходих на частни уроци по БЕЛ. Излезе ми 910 на година.Идеално ме подготвиха доволна съм - друг е въпросът,че аз не оправдах очакванията им , защото се отказах от кандидатстването с БЕЛ.
Това е от мен. Давайте и вие,че ми е интересно.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
bEbsI,ти с матурата само ли си кандидатствала,т.к. спомена само нея по биология,а изпита по БЕЛ във ВТУ няма нищо общо с твоята специалност мисля![]()
Да с матурата.Няма , но нали каза да напишем изпитите,които сме държали.Написах предварителния си в Търново , когато още бях на вълната , че ще влиза в специалност с приемен изпит БЕЛ.Първоначално написано от ThisWay
П.С Може ли темата да стане важна - както има такава за приема след 7-ми клас?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Диплома-5,53
Матури:БЕЛ-5,70
АЕ-6.00
Изпити:
СУ
Предварителни
БЕЛ-5.13
История-4.50
Редовни:
АЕ-5.36
Историята е утре
По БЕЛ не знам,ама няма да е повече от това най-вероятно
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Каква специалност искаш?МО,право..Ходи ли на частни уроци по история или БЕЛ?
Право,МО,Японистика,Англий ка филология и още един куп неща,които не искам,но писах.![]()
И да,ходих на уроци,че с великите ми преподаватели в училище нямаше и 3 да изкарам.
По английски не съм ходила
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Държах само матури-БЕЛ-5,77 Немски-4,77
Мисля да кандидатствам в чужбина-Уни Кьолн, за което ми трябва само дипломата, сертификат за език и матурите. Като сертификат имам Тестдаф с 5 5 5 4
5,68 по Българки, 5,56 по немски на матурите, вече изпратих документите за Техническите университети в Аахен и Дармщат, Кандидатствах Инжинерни науки и икономика със засилено изучаване на електроинжинерство и информационни технологии (най - близкия превод е това ) на ДАФ имам 5,5,4,4.
Приет съм в ХТМУ-София /специалност:фин органичен синтез/
Оценки от матури:
БЕЛ-5.09
Химия-6.00
Не съм ходил на изпити.Приет съм по избор с оценка от национално състезание по химия/5.75/ или с матурата по химия.
Не съм ходил на частни уроци.![]()
![]()
![]()
чакай малко бе! Студенти не бяха ли тези който учат в Университет?![]()
И аз,и аз...но ще държа и теста им,понеже оценката от матурата ми е 4.90 и се съмнявам да ме приемат ей така...може би да,но за някоя специалност,която не ми харесва..Първоначално написано от bEbsI
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо толкова бързо замря темата?Или преобладава младото,а не застаряващото население в този раздел![]()
![]()
![]()
диплома: 5.36
матура БЕЛ-5.50
матура ФЕ-4.20![]()
Изпити:
БСУ -тест 60въпроса за 60 мин
оценка: 4.00
Приета 1-во желание Финанси редовно (още през март)(1-ва редовна ИС)
Не съм кандидатствала никъде другаде.
Не съм ходила на уроци нито по БЕЛ,нито по ФЕ.
Само по математика от време на време и ми е струвало не повече от 300 лв.
Диплома 4.96
ДЗИ БЕЛ 5.24
ДЗИ АЕ 5.67
ВТУ; СУ
ВТУ - АЕ 5.85 предварителен; БГ 4.01 предварителен
СУ - АЕ 5.12
Без уроци.
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.