- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се сваля момиче...?
Абе разбирам ама все пак съм момиче и зяпам от мойта гледна точка,ама честно ако ми говориш за някой твой конкретен приятел тва приятел ли е???И дори да не е конкретен-не е приятел ако прави така,другото е че и ако момичето се повлече след него не си е струало...да не ти е криво,радвай се че си разбрал каква е навреме нали???Веднъж ми се случи един съочеик да се пробва да ме сваля въпреки че аз не мисля че съм някаква убавица и не разбрах точно такъв какво намира в мен (зубър беше представи си) и аз всъщност не го,и просто се принудих да го избягвам,защото не искам да му храня напразни надежди...Като някой тръгне директно да сваля момиче,по умната част от тях се усеща в повечето случаи...но зависи как го правиш...ако се държиш тип я гледай къф съм мъжкар не мисля че някоя не кифла ще те хареса,и наистина всеки иска на външен вид да изглежда добре ама не смяташ ли че е и не по-малко важно какъв си от вътре...Първоначално написано от MrBeaN
п.п. на едни години сме ама я гледай-не съм умряла като си нямам сега приятел...И,не смятай че всички момичета които сме от София сме такива аз не се имам за такава,нито пък повечето и приятелки,от 5 човка си вадиш грешни убеждения за всички...