- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се държите с хора,които НЕ ПОНАСЯТЕ?
+1 Много правилно !Първоначално написано от ecstazy
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Пренебрегвам ги. Не им обръщам внимание на абсолютно нищо - НЕ си заслуава да си тровя нервите с хора с които е безмислено да се спори за каквото и да било - тъй като се мисля за ПО-ВЕЛИКИ от другите.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Пренебрегвам ги и ги правя за смях ... Имам собствено мислене и собствено мнение и не се впечатлявам от боклуци !
Гледам да им докажа че не са нещо повече от мен и с думи ги карам да побеснеят.![]()
значи никакво внимание за тях но само нещо такова като да ме заплаши че ще ме бие и има яко тупаници от моя страна... щото аз съм ги намразил заради това нещо и затова само да се заядат по тая тема![]()
Игнор![]()
добре, че поне той ме научи на тоя шибан игнор...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
++Първоначално написано от Unendlich
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Яко ги игнорирам ..![]()
Видя ли им фейсовете .. измислям си нещо и се изнасям![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Много се дразня,но ако не ме закачат-не им обръщам внимание.
ЖИВЕЯ В ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА...
Зависи от хората.
С някои се държа лицемерно мило.
С други се държа пренебрежително и гадно.
А с трети въобще не се държа...игнорирам ги.
Няма хора които да не понасям,по-скоро те не ме понасят...Иначе аз и без това с никой не говоря...
I get off on you
Getting off on me
Give you what you want
But nothing is for free
It’s a give and take
Kind of love we make
When the line is crossed
I get off on you
I get off
Първоначално написано от shakira96
и аз съм такаа ...Зависи от хората.
С някои се държа лицемерно мило.
С други се държа пренебрежително и гадно.
А с трети въобще не се държа...игнорирам ги.
Правя се, че не съществуват.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
емм както и те с мен... ако те се заяждат няма да си седя я![]()
а ако те си траят и аз си трая
![]()
или игнор или ги гавря нещо зависи от мойто настроение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Игнорирам ги....просто не си губя времето с тях :Р Ако се налага по една или друга причина да прекарваме време заедно правя разни намеци че са ми НЕприятни xD .. и т.н. или ако се изнервя им го казвам право в очите.
I'm yours.
Love'em <3 { }
Всеки път различно. Понякога се налага да съм близо до тях заради други хора и се държа добре горе-долу, ако имам настроение, НО ако нямам-- въобще не ги отразявам - може да сме на една маса (примерно)
и да не им проговоря. Ама изобщо не ми пука кво ще си помислят или кажат.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.