.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

течен азот

някой горорил ли си е нещо с течен азот? брадавица , кокоши трън ?
    какво става след процедурата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Град
    <3
    човече това звучи брутално. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    там някаде
    Баща ми си ги е махал със мляко от смокиня

Аз имах 2 брадавици подмишницата.. беше някаква студена болка.. но нищо особено. След това стана някакво синьо където ме е горяла..
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    на мен днес ми гориха една брадавичка на пръста , мен лично не ме боля, търпя на болка, предварително ме предупредиха , че там ще е доста болезнено. странно е усещането да усетиш - 197 градуса върху кожата си
    какъв е процесът на заздравяване? за колко време ще ми се оправи , че е много лошо, че е на дясната ми ръка ии почти нищо не мога да правя без да дразня

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Не мога да се сетя за колко време заздравя щото беше преди 4-5 год. Ама някаде за около 1-2 седм.
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

имах една дребна брадавичка под долната устна. С течен азот ми я обгаряше в продължение на 3-4 седмици дерматолог и тя падна. При самото обгаряне няма силна болка, само лека студенина. В последствие брадавичката сама си пада, когато бъде прекъсната от азота. Много невинно и лесно е, а и бих казала най-безболезнения метод за премахване на нещо подобно.

Град
    Пловдив
    дано не си загазила и ти...
    Преди няколко години (9клас бях) нз откъде ама бях хванала брадавици на пръстите. Бяха доста малки, приличаха на ранички,боляха и т.н Бяха на общо 7 пръста. Гориха ме с течен азот, направиха ми хм....поне 6-7 процедури.... Е, чупила съм си пръст и не ме болеше толкова , колкото от азота (може би защото бяха и много наведнъж...)
    Та самата процедура каква е... отиваш и касапина (лекаря) ти натиска проблемното място с някфа пръчица ли не помня ве4е с тоя азот.... Поне ще благословиш всички роднини Заздравяването при мен беше бавно, но мен всяка седмица ме гориха... Мажех раничките с едно кремче (Дипрогента май беше) , пазех ги да не се замърсят много и така... Само не чопли, то като кожата отдолу заздравее ще си падне само
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Една моя приятелка имаше нещо на крака като малко балонче пълно с вода, ама не го знам как се казваше. Тя ходи на лекар да й го горят с течен азот и то това балонче стана тъмно лилаво и после като падна й се получи нещо като белег, който се махна след известно време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си