- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Болката...
Търсиш ли не тътсиш смисъла в живота си,нещо,което да те накара да продължиш напред,за което да живееш,страдаш и копнееш.Осъзнаваш,че всичко,което си имал,всъщност вече го няма.Питаш се къде точно сбърка,къде ледът се пропука,какво не можа да докажеш.Знаеше,че това е последното момиче което искаше да обичаш,за теб друга нямаше...Въпреки,че никога не каза „Обичам те” ,ти не спираше да го показваш и доказваш.Сега осъзнаваш,че нещо не е както преди,нещо ти липсва...Липсва ти човека до теб с които можеше да прекараш дни наред вкъщи,двамата, без да правите нищо,далеч от деиствителния живот,който ти се струва толкова измислен...Болката ставаше все по-голяма,а ти знаеше,че няма как да я спреш,защото това беше последният шанс, който ти беше даден и ти го пропиля.Опитваш се да събереш мислите си,за да решиш какво да направиш оттук нататък,но не можеш...Не можеш, защото мисълта за Нея е постоянно в главата ти,лицето й е още пред очите ти.Гледаш надолу към безкрайната бездна,но и там няма решение...Успяваш някак си да събереш мислите си,качваш се в колата си и се връщаш обратно,с надеждата да ти бъде даден наистина последен шанс,за който си готов на всичко...
И няма хепи енд? Туй не ми харесва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хепи енд има само в приказките...
Грешиш. А твоето какво е?
4XCOKИ
това е една реална слу4ка пове4ето (без бездната) ми се е слу4вала, мноо болиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
И в приказките героите много ги боли. Туй не значи,че не са с щастлив край. Песимисти такива.
4XCOKИ
Тва не е песимизъм тва е реализъм - прави разлика!Първоначално написано от ShtrudeL
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Аз тук виждам само черногледство от страна на автора.
4XCOKИ
Края на това нещо което съм написал е неопределен.По принцип когато обичаш,няма начин да не те боли,предполагам си го изпитвала.Черногледство-не бих казал.Погледни по-назад имам и "случки" с хепи енд щом толкова обичаш : )