.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

ужасно спе6но плийс :(

Здравейте на вси4ки и мерси 4е обръ6тате внимание на темата.Зна4и трябва ако може някой дами даде не6то онлине безплатно от което да у4я руски моляви срам ме е да кажа при4ината дори ама тя май е ясна плийс на 22 в 13 4аса имам поправителен неискам да повтарям но просто ни6то не разбирам моляви от все сърце да ми дадете не6то в и-нета да 4ета по руски и да нау4а все не6то да мина ПЛС от4аян съм в у4ебника не разбирам ни6то!Хелп някой плс ;(;(;( 6 КЛАС СЪМ!

anonymous546178
    Guest
    1.Научи да пишеш на български
    2. Намери си руско-български речник
    3. отваряй учебника и страничка по страничка си учи... кво толкова се учи в 6 клас по руски

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Така надали ще стане, намери си частен учител да те вземе за няколко часа. И за догодина си имай 1 наум!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

anonymous546178
    Guest
    Абе кво няма да стане ... много са се разлигавили вече .. да си сяда на задника и да учи, няма частни учители, няма нищо

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    е нали нищо не разбирал. Сам няма да мине целия материал.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    http://bglog.net/Obrazovanie/10637
    Мерси!

Моля
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Град
    Сливен
    Е съвсем нищо ли не разбираш?
    Вземи понаучи лесните неща колкото 3 да вържеш, имаш късмет че си 6 клас, ако беше 7-ми щеше да си провалиш бъдещето!
    Ако пък изобщо не можеш да направиш каквото и да е попитай някой приятел дето е изкарал за годината висока оценка, ще ти е от полза да минеш поправката.

Минах хора минах юпииииииииии :Д:Д:Д мн съм радостен не бе6е толкова труден изпита мерси на вси4ки :Д и бб.Догодина няма да стане пак така :Д.

Цитирай Първоначално написано от skullseeker
    Минах хора минах юпииииииииии :Д:Д:Д мн съм радостен не бе6е толкова труден изпита мерси на вси4ки :Д и бб.Догодина няма да стане пак така :Д.
    Честито. Дано и ние да влезем където искаме! Утре ще разберем. Радвам се, че си се справил.

Цитирай Първоначално написано от dudit00
    Цитирай Първоначално написано от skullseeker
    Честито. Дано и ние да влезем където искаме! Утре ще разберем. Радвам се, че си се справил.
    Късмет и мерси пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си