- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена и първи път без кръв?
При всеки организъм е различно при едни -има при други - няма кръв така ,че всичко е нормално.![]()
Всички хора са различни....едни изпитвам болка при първият си път,също така има кръв....но други -Не!!!!Това е напълно нормално
![]()
Възможно е.
нормално си еПървоначално написано от razores
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
И при мене нямаше капка кръв, нито при първия път нито после..
Незнам защо се получи така но мисля че е нормално де
Бургас
![]()
Не съм чела другите коментари,но искам да ти кажа че си е напълно възможно.. Не мога да разбера какво е това схващане,че първият път задължително трябва да е съпроводен с болка и кръв? Срамно е да си спал с толкова момичета и да не знаеш,че има различни видове химени (не те критикувам ,изразявам мнение) .. При моя първи път също нямаше кръв, чак по късно вечерта имах 2-3 капки по гащичките си.. така че не виждам в какво има да се съняваш ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
+1Първоначално написано от TheSunshine01
При мен по същия начинПървоначално написано от cveti685
Даже не усетих, кога стана.Беше ми адски хубаво и възбудено...Но наистина и мен ме притесни липсата на кръв и болка ( не че исках да ме боли де)..Обаче е много гадно, защото до ден днешен като се скарам с гаджето ми той се заяжда, че сигурно не съм била девствена като сме го правили, защото нямало кръв..
При мен също имаше 1-2капчици кръв, но след самото отваряне което даже не е качествено оттогава съм НЕ пипана![]()
Колкото повече,толкова повече)
Кой е автора на анкетата , защото се пише НЕ ЗНАМ !
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
нормално е .. на една приятелка така и се беше получило![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
И при мен имаше само няколко капки
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Амии абсолютно възможно и нормално е...В смисъл такъв,че особено при гимнастичките се среща много често,понеже...да,те са си разтегнати и ква болка ква кръв...
Иначе и при мен нямаше,като се замисля и до момента не е имало![]()
Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..
Може да не кърви въобще - нито първия ,нито втория път
Hostis Honori Invidia
Съвсем нормално е това, което се е случило при вас младежи. Наслаждавай се на живота, прави по-малко секс с непознати, риска с заразяване от полово предавани болести е свръх голям, особенно в държава като Белгия !
normalno e koeto ne zna4i 4e ne e vyzmojno da te e izlygala
Да попитам и аз правих го с едно момиче преди 1 седмица аз съм на 17 тя е на 14 та въпросът ми е първият път казва че я е боляло доста макар че не си личеше а кръв и капка нямаше вторият път обаче доста я болеше чак плачеше и не даваше да го вкарам но загадката е че пак нямаше кръв та каква е тази логика първият път да я боли без да усетя аз а вторият път да я боли че чак да плаче ако ще помогне тренирала е година и половина гимнастика ?
При мен нямаше капчицааа, нищо бях си чиста и не ме болеше, но оргазъм.... Еее, правя секс от 2години и още нищооооо