.
Отговор в тема
Страница 4 от 60 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1490
    Сепуко 6- Не искам теб а само секс...
    Има я в майспейса им но не ми позволява да я сваля, а не мога да я намеря другаде...

Цитирай Първоначално написано от CBella
    Търся песента от рекламата на Глобул Макс пее се нещо туту-руту-ту, казват за летните преживявания също така песента от рекламата на Мтел (безкрайни разгорови) там където оня ще сади едно цвете и изкопава голяма дупка и оная където е изпекла 1 тон кекстчета И ако някой знае същоо песента от рекламата на Нескафе Коол. Естествено и песента от рекламата на Бейк Ролс, която явно наистина е мисия импосибъл. Помагайтеее!!!
    Хайде никой ли незнае поне една песен ?

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Michael Bolton - I wanna hear you say it ?
    Заповядай : http://www.4shared.com/get/XUXvpKw_/...nna_Hear_.html
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Дълго търсих форум за да задам този въпрос и мисля, че открих най-правилния. Въпроса е към всички тук, които са на Ти с така наречената чалга. Слушайте внимателно тази песен:
    Muse - Muscle Museum
    Съжалявам, но не ми дава да постна линк
    Към 1:03 започва припева и там ще разберете, откъде идва българския вариант на тази песен, т.е чия е кражбата! Предполагам някой силиконов славей ще да е, но не съм сигурен ?

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Musee
    Дълго търсих форум за да задам този въпрос и мисля, че открих най-правилния. Въпроса е към всички тук, които са на Ти с така наречената чалга. Слушайте внимателно тази песен:
    Muse - Muscle Museum
    Към 1:03 започва припева и там ще разберете, откъде идва българския вариант на тази песен, т.е чия е кражбата! Предполагам някой силиконов славей ще да е, но не съм сигурен ?

Благодаря предварително
    Чудо голямо.Знаехме,че крадът от балканските ни съседки,сега крадът и от Muse Ама те повечето са толкова прости,че не могат да измислят нищо сами Какво се очудваш,че чак специално затова си си направил регистрация Уау!
    И от коя чалга е това?Тъй де коя песен...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от Musee
    Muse - Muscle Museum

Благодаря предварително
    Чудо голямо.Знаехме,че крадът от балканските ни съседки,сега крадът и от Muse Ама те повечето са толкова прости,че не могат да измислят нищо сами Какво се очудваш,че чак специално затова си си направил регистрация Уау!
    И от коя чалга е това?Тъй де коя песен...
    Аз това питам? Знам, че не е голямо чудо. Моля без спам, чалгарите, моля активизирайте се и премахнете от мен тази дилема.

Цитирай Първоначално написано от mobsita
    А пък аз напоследък се опитвам да открия песента от новата реклама на Мтел. Пее се нещо такова: Everyday I find your love is all around me, when I'm with my friends I feel I'm leaving. Everyday I'm smiling when you're around me everything is different when we believe. And my life is more beautiful when you're here, and my life is... и тук започва говор от рекламата си. Най-новата, където един човек излиза, но заросява и едни хора, облечени в червено, спират времето и му подават чадър. После едно коте бута саксия от прозореца на една сграда и тези хора пак спират времето и преместват саксията. Много я търсих, но никъде не я откривам! Моля, помогнете!
    Heeeey, никой ли не я знае?

Търся един клип на песен мисля ,че беше на Shy one .. Клипа е през погледа на някъв човек как прекарва вечерта-пие,повръща,взима наркотици,ходи в стриптииз бар и накрая се прибира с някво момиче и се чу..т Накрая дават едно огледало и се оказва че тва е МОМИЧЕ. мн изкъртен клип,ако можете да ми кажете как се казва песента ше съм мн благодарна

Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    Търся един клип на песен мисля ,че беше на Shy one .. Клипа е през погледа на някъв човек как прекарва вечерта-пие,повръща,взима наркотици,ходи в стриптииз бар и накрая се прибира с някво момиче и се чу..т Накрая дават едно огледало и се оказва че тва е МОМИЧЕ. мн изкъртен клип,ако можете да ми кажете как се казва песента ше съм мн благодарна
    The Prodigy - Smack My Bitch Up.
    Audio ergo sum

Има една песен много е лятна .. и е стара .. мисля, че е денс, но не съм сигурна. Подобна е на тази http://vbox7.com/play:9890cfec , само че в припева са еднакви ... някак си е такава мелодията, а на тази, която не и знам името май не се пее не съм сигурна .. ... може и да е хаус но и за това не съм сигурна. Пускат я много често по радио N-joy .
    You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Конкретно от ей тоя клип да знаете песента ?
    Цък !!
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на shutUp
    Hadouken - For The Masses ??

моляяяя

Цитирай Първоначално написано от shutUp
    Hadouken - For The Masses ??

моляяяя
    Виж дали някое от тези ще ти помогне:

http://www.mp3raid.com/music/hadouke...he_masses.html

once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

^ мм не, не става
    благодаря за старанието все пак (:

някой друг да се пробва плс моляя

Мега фен Аватара на December
    Това песен ли трябва да е?
    Защото аз намерих албума - http://thepiratebay.org/torrent/5389...For_The_Masses , но в траклистата няма такова "For The Masses"
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен
    House,пее се,доколкото чувам:"Don't stop the jam,Pump it up,just a little (bit)"

Цитирай Първоначално написано от December
    Това песен ли трябва да е?
    Защото аз намерих албума - http://thepiratebay.org/torrent/5389...For_The_Masses , но в траклистата няма такова "For The Masses"
    албум е, да.
    много благодаря

Повече от фен Аватара на Hristova
    Някой знае ли коя е песента от клипа ?

http://www.vbox7.com/play:06e53711
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

HEAVENISALIE
    Guest
    Значи, търся една песен в която приблизително се пее "Walk it out, over my shoes, it just it means when I'm looking your eyes" и т.н по едно време вместо този припев се чува свирене на човек. Поне аз това чувем. Много е възможно да съм в грешка. Песента е бавна, не мога да определя точно какъв стил е. По-скоро е нещо като балада, пее я мъж. Ако някой се сеща песен с подобно описание да пише, моля!

Песента от началото на клипа .. ?
    http://vbox7.com/play:5d7bd89e
    once i'm under your skin you're begging me for more,
    you'll get addicted to this but baby you've been more,
    don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..

ако някой знае песента, която започва 4:30 да ми каже плиииийз
    ето клипа:
    http://www.youtube.com/watch?v=KrdKT6P4bsg

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Hristova, песента е Boots And Bikini на Myah Marie.

Чух, че Alejandro на Gaga e кавър. Ако това е вярно и наистина има original song и някой я знае, търся коя е

Търся The Fleshtones - First Date (Are you coming on to me) в MP3 формат

Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    ако някой знае песента, която започва 4:30 да ми каже плиииийз
    ето клипа:
    http://www.youtube.com/watch?v=KrdKT6P4bsg
    Cat Power - Sea of Love
    Yesterday, upon the stair,
    I met a man who wasn’t there
    He wasn’t there again today
    I wish, I wish he’d go away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми