- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако търсите някоя песен, пишете ТУК !!! /vol.5/
СПЕШНО: някой знае ли коя е тази песен на края на скеча: http://www.btv.bg/videos/smiah/video...roduktite.html
почва с нещо като: As the end of... някакъв рап е ама просто не стига че не знам как се казва песента а и не знам кой я изпълнява (ама пък знам че я изпълнява мъж) та ако някой знае.. да пише. ЩЕ СЪМ МУ МНОООГО БЛАГОДАРЕН
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Малко тъпичко но все пак да си пробвам късмета .. Случайно някой да е чувал испанска песен която започва с 1 момче което говори шляпа нещо на испански няколко секунди като интро. И след това започва да пее. Стилът на песента е нещо като тъжен рап. Гласът на момчето звучи на около 15-17 год. Малко по-нататък се включва и 1 мъж към пеенето но не съм сигурен дали продължаваше на испански или английски. (Съжалявам за глупавото описание , не помня нищичко от текста но просто много я харесвах тази песен и сега ми се заби в главата и вече стават няколко часа и не мога да я намеря..)
Приятели!Jърся една песен може да е нова може би не. вчера я слушах по радио Сити пее жена може да се каже че ритмична песен единственото което ми се наби в главата че пееше нещо ___ yesterday ___
http://www.4shared.com/file/DlI7ruqs/SUD_0215_007.html техно песничка, някакъв ремикс е това, чух нещо "remixed by DJ marsh/march" в предната песничка от ремикса се говореше "sensation with no limits or boundaries" Ако някой знае микса моля да каже (за предпочитане е на лично)
Знаете ли трака от "Мистерии в дивата природа" по National Geographic?
Здрасти ! търся една песен в която се пее почти едно и също с горе долу следния текст :
I so love you my heart, i so miss you my heart , i so need you my heart ... Pripeva e ne6to ot sorta na : boom shakalaka boom shakalaka ... (btw песента ми звучи като тея румънските хитчета, но нз дали е такава ) Ще съм мн благодарна, ако някой ми каже коя е))
Търся една песен .. бяха я пуснали по the voice .. на 18.02 към 11 часа .. пееше се за нещо about us ..и се казваше нещо от тоя сорт ;д и не не е на Майкъл Джексън .. ;д Момиче я пееше .. странен клип, не го помня .. горе в ляво по The Voice пишеше 2004 .. тоест 2004 година .. но песента си беше мн свежа![]()
Валс 98, пробвай с Тату-All about us, английската версия на Я сошла с ума, май
аз търся един кавър на Rolling in the deep, по-бърз, мъж пее, малко на р н б го удря даже :Д ебати описанието, но просто го чух в едно заведение и не ми излиза от главата
Az tursq edna pesen,nova e i q pyskat po the voice i city i se pee neshto : try like this,try like this gurl .., pee q muj i e stil R&B/Hip-Hop.Blagodarq predvaritelno
Търся една песничка мъж пее - Piano in the dark.. и има ритми от джаз,но е по-скоро някакъв вид хаус.Чух я днес по алфа радио около 11:10-11:30
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Аз търся една песничка на испански. Постоянно я въртят по Fresh. Хабер си нямам от испанския, но мисля , че се пее нещо подобно "...no puedo mas..." Ще съм ви благодарна, ако помогнете : )
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Аз търся една песен, но имам много малко информация за нея. Опитах се да я намеря с soundhound, но българска музика много рядко засича. Търсих я и в топа на вбокс. Е, няма я!
Пее се за някакво момче, което се разделило с приятелката си, не се сещам точно за някакво изречение от текста. Пееше я мъж, който имаше нежен глас и е рап песен или поне се опитва да бъде.
Търся една песен,испанска,мисля че звучи нещо като: вулгариа,вулгариа,мас текеро канадрия..... Нещо такова. Изпълнява я мъж. Ако ми кажеш как се казва,много ще съм ти благодарна![]()
Търся една песен на японски ( може и китайси да е, хаха нямам идея, само знам че тези от клипа бяха с дръпнати очички ), момче и момиче пеят, сравнително нова, спомням си че в клипа момичето по едно време се появяваше с розово размъкнато пуловерче ли беше, жилетка ли... и ако не се лъжа момчето пееше и рап.
Търся песен, която гледах по CITY TV клипа на песента беше под формата на караоке гледах я на 08.03.2013.
Предварително ви благодаря !!!
.
Искам да намеря една песен в нея говори еротично женски глас спомнм си,че започва с I... Надявам се някой да ми помогне в търсенето![]()