.
Отговор в тема
Страница 46 от 60 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1490
    СПЕШНО: някой знае ли коя е тази песен на края на скеча: http://www.btv.bg/videos/smiah/video...roduktite.html

почва с нещо като: As the end of... някакъв рап е ама просто не стига че не знам как се казва песента а и не знам кой я изпълнява (ама пък знам че я изпълнява мъж) та ако някой знае.. да пише. ЩЕ СЪМ МУ МНОООГО БЛАГОДАРЕН

Цитирай Първоначално написано от MagdalenaZ Виж мнението
    Търся нормалната форма на тази песен http://www.youtube.com/watch?v=b6ydqygMa1M
    http://www.youtube.com/watch?v=sx4g3Zz45cA
    http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
    I'm not weird. I'm limited edition.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от faith_disease Виж мнението
    аз имам нужда от помощ!
    от 3 дни се опитвам да си спомня една песен,но съдбата е против мен,защото не помня нито кой,нито какво се пее,нито нищо.
    Само помня,че я пееше един гологлав бял рапър,който пееше на френски.С тъмни очила и с голямо палто и в клипа бяха отвлякли приятелката му за откуп,даде им го и ги гръмна после.
    Помня само мелодия,нито 1 дума от цялата песен.Ако някои се сети моляяя да пише,не съм спала заради тази песенн
    Може да става въпрос за K maro, но не мога да кажа конкретна песен. Прегледай в youtube

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от bisi22 Виж мнението
    Аз търся една песен която чух по City tv песента беше на момиче и се казваше Fire,но не знам кой я пее за да я намеря ако някой знае такава песен със същото заглавие и певицата да ми я каже плсс!!
    Stella & DJ Andi - Fire

Малко тъпичко но все пак да си пробвам късмета .. Случайно някой да е чувал испанска песен която започва с 1 момче което говори шляпа нещо на испански няколко секунди като интро. И след това започва да пее. Стилът на песента е нещо като тъжен рап. Гласът на момчето звучи на около 15-17 год. Малко по-нататък се включва и 1 мъж към пеенето но не съм сигурен дали продължаваше на испански или английски. (Съжалявам за глупавото описание , не помня нищичко от текста но просто много я харесвах тази песен и сега ми се заби в главата и вече стават няколко часа и не мога да я намеря..)

Приятели!Jърся една песен може да е нова може би не. вчера я слушах по радио Сити пее жена може да се каже че ритмична песен единственото което ми се наби в главата че пееше нещо ___ yesterday ___

Повече от фен
    http://www.4shared.com/file/DlI7ruqs/SUD_0215_007.html техно песничка, някакъв ремикс е това, чух нещо "remixed by DJ marsh/march" в предната песничка от ремикса се говореше "sensation with no limits or boundaries" Ако някой знае микса моля да каже (за предпочитане е на лично)

Знаете ли трака от "Мистерии в дивата природа" по National Geographic?

kissso0o
    Guest
    Здрасти ! търся една песен в която се пее почти едно и също с горе долу следния текст :
    I so love you my heart, i so miss you my heart , i so need you my heart ... Pripeva e ne6to ot sorta na : boom shakalaka boom shakalaka ... (btw песента ми звучи като тея румънските хитчета, но нз дали е такава ) Ще съм мн благодарна, ако някой ми каже коя е ))

Търся една песен .. бяха я пуснали по the voice .. на 18.02 към 11 часа .. пееше се за нещо about us ..и се казваше нещо от тоя сорт ;д и не не е на Майкъл Джексън .. ;д Момиче я пееше .. странен клип, не го помня .. горе в ляво по The Voice пишеше 2004 .. тоест 2004 година .. но песента си беше мн свежа

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Валс 98, пробвай с Тату-All about us, английската версия на Я сошла с ума, май

аз търся един кавър на Rolling in the deep, по-бърз, мъж пее, малко на р н б го удря даже :Д ебати описанието, но просто го чух в едно заведение и не ми излиза от главата
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Az tursq edna pesen,nova e i q pyskat po the voice i city i se pee neshto : try like this,try like this gurl .., pee q muj i e stil R&B/Hip-Hop.Blagodarq predvaritelno

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Търся една песничка мъж пее - Piano in the dark.. и има ритми от джаз,но е по-скоро някакъв вид хаус.Чух я днес по алфа радио около 11:10-11:30
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Аз търся една песничка на испански. Постоянно я въртят по Fresh. Хабер си нямам от испанския, но мисля , че се пее нещо подобно "...no puedo mas..." Ще съм ви благодарна, ако помогнете : )
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Валс 98, пробвай с Тату-All about us, английската версия на Я сошла с ума, май
    Brooke Hogan - About us

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз търся една песен, но имам много малко информация за нея. Опитах се да я намеря с soundhound, но българска музика много рядко засича. Търсих я и в топа на вбокс. Е, няма я!
    Пее се за някакво момче, което се разделило с приятелката си, не се сещам точно за някакво изречение от текста. Пееше я мъж, който имаше нежен глас и е рап песен или поне се опитва да бъде.

Търся една песен,испанска,мисля че звучи нещо като: вулгариа,вулгариа,мас текеро канадрия..... Нещо такова. Изпълнява я мъж. Ако ми кажеш как се казва,много ще съм ти благодарна

Търся една песен на японски ( може и китайси да е, хаха нямам идея, само знам че тези от клипа бяха с дръпнати очички ), момче и момиче пеят, сравнително нова, спомням си че в клипа момичето по едно време се появяваше с розово размъкнато пуловерче ли беше, жилетка ли... и ако не се лъжа момчето пееше и рап.

Цитирай Първоначално написано от gabbrialitta Виж мнението
    Търся една песен,испанска,мисля че звучи нещо като: вулгариа,вулгариа,мас текеро канадрия..... Нещо такова. Изпълнява я мъж. Ако ми кажеш как се казва,много ще съм ти благодарна

http://www.youtube.com/watch?v=vUqYEh5gJ_c ?

Много ти благодаря!!!

Търся песен, която гледах по CITY TV клипа на песента беше под формата на караоке гледах я на 08.03.2013.
    Предварително ви благодаря !!!

Искам да намеря една песен в нея говори еротично женски глас спомнм си,че започва с I... Надявам се някой да ми помогне в търсенето

Цитирай Първоначално написано от BoSsMaStEr5000 Виж мнението
    СПЕШНО: някой знае ли коя е тази песен на края на скеча: http://www.btv.bg/videos/smiah/video...roduktite.html

почва с нещо като: As the end of... някакъв рап е ама просто не стига че не знам как се казва песента а и не знам кой я изпълнява (ама пък знам че я изпълнява мъж) та ако някой знае.. да пише. ЩЕ СЪМ МУ МНОООГО БЛАГОДАРЕН
    http://www.youtube.com/watch?v=jAfLlXf-0Eo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си