- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако търсите някоя песен, пишете ТУК !!! /vol.5/
Търся една БГ песен, всеки ден я слушам по БГ радио и ми се е набила яко в главата. Пее се нещо от сорта: "Една любов измислена"...нещо си там и после "времето и слънцето как искам да го взема" и т.н. Пеят я мъж и жена май. Някой да се сеща коя е?
Последно редактирано от Rrazorsedge : 03-18-2013 на 20:17
zdrastii tyrsq edna pesen puskat q po radio fresh na pripeva momicheto pee neshto takova oo tonight molq vi ako steq 4yvali ili neshto podobno pishete
И аз търся песен. Значи мисля, че е румънска, защото е в такъв стил и между припевите пее на румънски. Много е динамична и се пее нещо от сорта на "yo te quiero asa"
Някой има ли идея как се казва ей тая гръцка песен?
8.3.2013 ?. 23_04 ?..mp3
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Значи играем си аз цс днеска и един пуска е*аси яката песен по радиото. Питам го как се казва той ми вика " нещо си Long".
Много е хубава рап или хип-хоп е. Старичка е мисля 90те или най-много 2000г. Някой да има идеи?
Добър вечер ! Относно песента , която търся... Не си спомням нито изпълнител , нито заглавие... Единственото , което помня е , че беше с горе-долу бързо темпо, звучеше като рок и единствената част от текста ,която помня бяха последните думи от края на припева (поне така ми звучеше) "never let you go" или нещо такова ... Също така гласът на певеца ми звучеше като вокалиста на Rise Against (не знам дали сте ги чували ,но те са група) , така че песента може и да е тяхна. Ще съм много благодарен ако ми помогнете , защото си спомних тази песен преди месец и не ми излиза от ума ... Благодаря предварително ! : )
Tърся една песен на Ъпсурт, само че беше ремикс, нещо като в "стил дре". Оригиналната песен е Ъпсурт - Чекай малко...
Търся една гръцка песен, която мисля че е доста известна и става за дискотека. Съжалявам, че нямам много информация просто наскоро бях в един бар и я пуснаха и е много динамична, но дори не помня текста.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Здравейте,от известно време пускат една песен в кауфланд,не съм я чувала преди,една жена пее и в припева само тананика на-на-на,на английски е песента,само това се чува when someone want to see you и даже не съм сигорна дали е това,ако можете помогнете
я виж да не е тая http://www.youtube.com/watch?v=bGPn5dpqbv0
щото към края има: "not to ever let it go"
Ако е тази песен, не е лоша![]()
И аз търся една песен. Песента е от миналата или по-миналата година. В клипа има една негърка и малко негърче, което се прави, че свири на тромпет. Негърката пее. И двамата са с голяма коса![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
http://www.vbox7.com/play:me34d137b1 2-те песни от 30:51 до 31:08 , ако може
Ох, търся една френска песничка, ако не се лъжа. От текста нищо не помня освен, че се пееше за любов. За клипа помня, че певицата носеше китара и свиреше на нея докато следва любимия си, после действието се пренасяше в един хотел или по-скоро рецепция на хотел..ии това е..ако някой се сети ще е чудесно
Отскоро пуснаха една реклама - не знам на какво беше , но текста на песничката много ми хареса и се опитвам да намеря коя е , но колкото и да търсих не можах да намеря точно тази песен . Пее се нещо такова - nobody knows my heart stop beating when you are close ...
Търся песента, с която Слави закрива шоуто знам само, че групата , която я изпълнява е Чикаго
http://www.youtube.com/watch?v=pSeAy3DAOsI Песента от този клип ?
Здравейте, преди няколко дни чух една песен в една дискотеката, мисля че беше на арабски но все пак не мога да кажа със сигурност. Някой ако има информация за такива нашумяли песни наскоро ще се радвам да я сподели.
Търся една песничка, която постоянно въртят по радио Енерджи.. Изпълнява я жена.. Пее се нещо от рода на I see your face ........ you never know ..... Ритмична е, не е бавна. Ако някой се сети, ще съм много благодарна![]()