- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 18 СОУ „Уилям Гладстон“
Здравейте.. искам да ви попитам 18 СОУ „Уилям Гладстон“ дали е хубаво у4или6те , атмосферата каква е и у4ителите дали са на ниво ?
т.1
slun4ice
http://ruslantrad.wordpress.com/2009...-purvi-stupki/
Може това да ти помогне дали да избереш това училище.![]()
Не знам дали е добро училището,но аз лично не съм чувала добри отзиви относно 18 СОУ..Ако искаш отиди до училището,разходи се - не мисля,че ще имаш някакви проблеми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Училище пълно и заобиколено с наркомани ... преди няколко месеца пред даскалото наръгаха едно момче без да има причина !Първоначално написано от SmilezZz
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
аз ходих до училището и мн ми хареса![]()
Исках като подавам документи за кандидадстване да напиша 9ФЕГ на първо място, но се разколебах и си писах 18-то![]()
![]()
Незнам дали съм сбъркала, но ме изкефи училището...
и все пак... дали на 2 класиране да се пробвам за 9 ФЕГ![]()
=]
МОЛЯ !?!Първоначално написано от Valento
Не мислех,че толкова е зле..Определено се упътвай към друго училище !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Офф... уча в него и е добре. Имало е такива случки, но като цяло е добре. Ние не сме били застрашени и не ни са се случвали такива неща... като цяло училището става.
Ако си написала 18-то преди 9 ФЕГ нямаш шанс за френската, защото 18-то е с по - нисък бал и те гледат желанията, не което им падне .. може и да си имала шанс за 9-та, но като си писала 18-то преди нея .. забравиПървоначално написано от iveto8
![]()
ми и аз писах 18. Всички казват ,че е хубаво училище и има яки хора и преподаватели
Пълни глупости.Как пък седем години уча там и един път не видях наркоман?Наркомани има чак при църквата и те никога не се появяват денем.Първоначално написано от Valento
аз тук ще уча![]()
някой друг ?
=]
не е хубаво !Първоначално написано от s0nqq123
Знам от приятелка, че училището си държи високо ниво. Иначе как е, нямам представа.
yep.... reality bites -.-
Стара тема.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire