- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не го привличам вече ?
в началото е ставало заради тръпката от непознатото, което не значи, че си му омръзнала
иска му се нещо повече, пък и е напълн нормално, малко мъже получават еекция от едно пипане по дупето ;д
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Мъжко съм. Защо?Първоначално написано от viqnkababyy
иска да я плющишПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
може да е пораснал и да му е дошъл акъла
значи ти изневерява,филмирай се още повече
Тя може да иска и тризнаци да й правя, но не значи, че ще я огрее.Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Първоначално написано от Z0mBay0
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не искам да ме грее ,, имам си сълнце![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ако щеш си имай цяла Слънчева система, не ме вълнува особено.![]()
Всичките ги имам ..
Ае стига, че наспами света![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
+1!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
обръсни се..
Обещанието е учтива форма на отказване.
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
а бе като ти прочетох мненията в последната ти тема пише че си на 13 в тази на 15 а от преди 2 месеца на 14Първоначално написано от vovi
![]()
Първоначално написано от Knucklehead6
Сега ще каже, че има по-малка сестра.
![]()
![]()
OoO да не му пуснеш и да му кажеш, че няма да му пуснеш.... колкото и да не му е за секса.. тва обива много неща.. даже понякога страшно истинска връзка с много обич и любов ако няма секс връзката се разпада.. неможе просто да му кажеш няма да ти пусна, то може, но това е ОГРОМНА предпоставка след време да го загубишПървоначално написано от vovi
щото понякога това наистина е гадно.. не защото неможе без секс а примерно защото се целувате.. разгорещявате се и примерно нормално е в един момент да му се доправи на него и тн.. и ти с Силните си Думи - Няма да ти пусна обиваш не само желанието му за секс.. ами и това въобще да ти пипне дупето повече..
но ти си знаеш дръж го още без секс - докато го загубиш.. И въпреки, че ти е казал, че може без секс и не му е за това.. тои не е имал в предвид, че цел живот ще е като монахиня.. просто това не му е приоритет във вашата връзка.. ама тва незначи да го накараш да пресъхне и да отоли жаждата си с друга..
И много ще стане готино един ден ти да го иска и той да ти каже, че няма да ти пусне просто.. да видиш какво си направилаама като гледам въобще няма да ме разбереш де.. Ти си решила, че няма да пускаш и тва си е :Д Гледай само да не почнат на тебе да не ти пускат, че тогава ще бъде мноого кофти ми се струва :Д
П.С. неискам да пускаш на секи.. ама да имаш гадже и да не му пуснеш пък и било то сериозно.. е тва си е престъпление бате :Д..
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Kви сте патки.. АлллПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
<-----<<<< ME
Към тази, която е пуснала темата..
Ти си нек'ва мноооого тъпа и задръстена патка. Хем не искаш да правиш секс с него, хем се притесняваш, че вече не се дърви от 1 докосване на шибания ти задник.. на теб как ще ти е, ако непрекъснато ти се чука, момчето до теб те възбужда само като му погледнеш тялото, но той ти е казал - Няма да ти пусна никога. Обаче държи ти да си се възбуждаш непрекъснато от него, че иначе няма кой да му чеше игото.
Писна ми от такива като тебе.. избивате комплекси още от малки, майка ви да еба курвенска..![]()
AAAA МНОООГОО СИ ПРАВВ БРАТОО КАЖИ И ГО - ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ - Е ТАКИВА СА СИЧКИ... САМО БОКЛУЦИ БАТЕ....И си мислят, че могат да си праат квото си искат с един мъж.. после що мъжете са такива и онакива отговора е в това, че масово са точно като тая жените.. страшноп тъпи в деиствията си..Първоначално написано от Eclipsercho
<-----<<<< ME
Яя , аз ;дПървоначално написано от YouDontKnowMe
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще почнеш да го превличаш,ако преодолееш предрасъдъците си.