- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Чувствам се адски велик в момента, дори нямам шибана причина.
Вдругиден ще ми ебат майката по Конституционно право сигурно, ама не ме грее.
Решен съм да работя и да следвам едновременно, че имам кинти да спестявам за неща, които искам.
И слушам адски як албум.
Чувствам се тотално смазана психически...
ust gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie...
Много лошо... станах прекалено късно, нямам да ми стигне времето да пия кафе, да ям, да се оправя и да тръгна без да изтърва автобуса![]()
Суперрр...само се чудя защо не можах да заспя до 4 и защо станах в 8 нооооо
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Цигари. Кафе. Кола.
Цигари. Кафе. Кола.
Общо взето ... това е до този момент от деня.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Събудиха ме рано-рано и сега ме боли глава .. На всичкото отгоре и имам цял етаж да чистя - суупер ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хм. Очертава се прекрасен ден,каквото и да решим да правим. Само трябва да се разберем. Ако гледаме Властелинът на Пръстените 2 - супер, ако отидем у Льонката да си сготвим и да се съберем повече хора - пак супер. По всички параграфи се очертава страхотен ден. Пък и грее много приятно слънце. (:
Хм.. ем очертава се да е хубав денДнес обаче си нямам график за нещата, който трябва да свърша.. грр
Иии да ден в който съм сама вкъщи
Ахх бях забравила какво е чувството ..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
правя си равносметка.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Вече втори ден се налага да ставам толкова рано заради глупавата репетиция.. Мдееей.![]()
Днес трябваше да изляза с две момичета (едно от двете) и май в крайна сметка ще излезем 3те заедно (проблемът е, че те двете не се разбират особено добре).
Идва края на лятото, а има още толкова неща, които искам да направя. Искам повече време! ТРЯБВА МИ!
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Точно така! Мислете само за себе си! Разочаровайте ме! Подигравайте се с мен! Правете каквото искате! Не се съобразявайте! Ще взимам пример от вас!!![]()
Уплаших се от себе си. Досега не съм била толкова безрасъдна. Трябва да съм много по - внимателна! След малко трябва да излизам пак и няма да мога да се оправя като хората. Дано цялата тази работа приключи бързо и дано не сме само трима на т'ва кафе, че ще е пълна загуба на време и средства.
след като влях в организма си смъртоносно количество захар, мисля да отивам да трупясвам между завивките, че и без това не съм спала снощи.
За мое учудване - суперВсичко ще се нареди, рано или късно, трябва само да съм търпелива :P
СтрахотноМинах през личния за картон и ми каза, че почти съм се изправила и най-накрая ще мога да си отдъхна за тая сколиоза. Пък и не е зле най-накрая да знам колко тежа и съм висока.
![]()
Мн добре се чуствам. :P
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Странно.Толкова време бяхме заедно,а сега..край.Припомням си стари хубави моменти и ми иде да си ударя главата някъде.Все пак мисля,че беше правилното решение и супер много съжалявам,за което.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Нещо ми се гади и не съм наред. Измих колата отвътре, а сега започнах да стягам багажа. Боже, имам толкова неща, които ми напомнят за някой. Все едно гледам избрани моменти от живота ми на лента. Приятно е. Обичам ги!