- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Уморена от цял ден обикаляне и накрая пак не свършихме кой знай каква работа.Исках да се видя с милото ама .. не станаха нещата днеска както трябваше.Поне си направихме хубави снимки.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не се наядох както трябва и сега съм гладна. Скучно ми е, няма го. Утре няма да се излиза, тъй като тя заминава.
you know my name.
NOT MY STORY.
Уж добре.. Днес пак излязох с новата компания и много се забавлявах, но ми е малко самотно като няма някой до мен. Пръснаха се да ме занимават неска.. двама чалгари един метъл (<3) направоо ;дд.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Някак сии.. .странно се чувствам![]()
Въпреки че всичкоо и всички са против това да бъдем заедно.. НЯМА да се отакажа!!! Определено късмета не е на наша страна. .
Мисля след 5 мин някъде да лягам..изморена съм..нашите се прибраха..Беше хубав ден..прекрасна вечер..брат ми ме разпитваше за детството ми..като му споменах,че са ме пускали до 9-10 нявън,когато съм била на 9-10 години се учуди..Ама тогава никой родител не се притесняваше толкова за детето си сега колкото сега..
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
и ето настъпи и този момент.. тя просто ме заеба без да каже и дума ^^ Дежаву... Тия Александри май имат някакъв вид заговор срещу мен![]()
Ааама, влюбих се в тоя апарат.<3
Положението е много, много лошо :-/ Имам чувството, че нещата не се основават само на обикновена симпатия, а има и нещо повече. Тъпите, гадни пеперуди правят опити да се населят в корема ми, което хич, ама хич не ми допада, защото ми е пределно ясно, че нямам никакъв шанс с него. Нях. Бях решила днес изобщо да не го включвам в мислите си, ама пустата му съдба.. къде се пръкна оная тениска да я видя, че да се сетя, че той има абсолютно същата и после да се самонакарам да му прегледам снимките във фейсбук.Което доведе до още по-лошо състояние на пълна сдуханост.
Ужас.
Оплаках се на шматката ми, не звучеше особено притеснена или възхитена от поредната простотия, която ми е взела акъла. Мда, знам си, че не заслужавам да се тормозя, ама...
Явно ще си страдам сама.![]()
Как да се чувствам.... пиян
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Защо, Алексче, мило Алексче?![]()
Защо на теб да се случи, хубавице? ;(
Ти беше цветето на нашия клас ...
Защо си отиде ?! ЗАЩО ?!!
Почивай в мир, мила Алекс .. Никога няма да те забравим ..
![]()
I'm inlove with a criminal...
много се изложих тая вечер, чувството е супер тъпо... поне знаят малко хора.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
@ Jessie...тъжно е да почиват млади хора винаги...дано намери мир.
--
Утопичен съм и това ме прави самотен и неразбиращ какво става и защо НЕ става. Едни от най-лошите ми дни досега като цяло.
Мнооого кофти...
Точно на тази дата да не мога да си видя момичето..![]()
Разхождаща се топка нерви съм от това училище. Искам да се свърши вече.
Кофти е,когато имаш смотани даскали.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Ми .. добре. Чудя се само колко още намеци трябва да му направя, за да се усетиНакрая ще му кажа директно и той ще ме помисли за луда
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
секс ли е майнаПървоначално написано от Priceless
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ужасно! Никое от лекарствата не ми помага, мамка му. Да не говорим за всичкия друг дискомфорт, който ми причинява шибания вирус. Естествено, Патето трябваше снощи да ме обърка тотално. Каша бе, всичко е каша!