- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
о боже......потресена съм,ама кво ли ми пука![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много объркан..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ще ми бъде мъчно. Като знам,че утре трябва да тръгна усещам как ми се свъва сърцето. Нещо ми тежи,а от същото това нещо и боли. Не е особено приятно. Всички остават тук,а аз се махам..до някъде имам нужда да се откъсна от тези неща в моя град,но има и неща за които бих дала всичко да остана. Цяла ваканция свикнах да си бъда тук и сега пак..уфф. Не мога да повярвам,че вече трета година е така и аз за пореден път не мога да го преглътна. Дори нашите ще ми липсват.
Трябва да се справя. Не може да позволявам на такива неща да провалят каквото и да било около мен. На света има много,много,много по-страшни неща,пък аз съм седнала да се оплаквам,че няма да бъда всеки ден тук. Е,да,ама ще ми бъде много мъчно. Поне добре,че Алекс ще бъде там с мен,че ако бях съвсем сама там,щях да откача!![]()
Изморена,но не смятам да спя.![]()
Просто няма такава вечер....беше уникално..поне успях там да спя 30мин
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер отпочинала, свежооо!!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Вълна след вълна от глупави до по-глупави настроения...Изнервено ми е и явно имам нужда от въздух. Суша си косата, обличам се, гримирам се и изчезвам на разходка, за да се насладя на последните дни от ваканцията. По някое време, ако се почувствам прекалено щастлива, ще звънна на майка, за да убие всичко детско в мен така, както само тя си може.
![]()
Не съм кой знае колко добре , но бивам.
Пф , не искам да започваме училище!![]()
Днес се очертава скучен ден.. Дано довечера отида навреме.
Вчера беше хубаво , имах нужда да изляза. Макар да беше адския студ.
![]()
добре съм,ама доста странен и хубав сън![]()
болката е непоносима заради моето момиче (което май вече не е мое) но и някакво ново чувство има в мен, което не съм изпитвал никога!
Много, много, много ми е тъжно.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
уфф ми тъпо ми езакво го нямааа
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Тъпо ми е. Какво не бих дала да е първи юли и да е началото на лятото. Изобщо не се радвам, че вдруги ден започва учебната година.![]()
Днес ми е много по-подтиснато от най-тъпия ми ден на село това лято.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
на мен ми е некво много смотанои ме е налазил големия мързел
![]()
супер съм![]()
Да не свърши ?Първоначално написано от soul1199
Имам си детска Милка, имам си и цигари, но нямам запалка. Хъхъхъхъ. А след крайно интелектуалния разговор отпреди малко, който се състоеше в "Какво правиш?... ъъъ... как си?...ъъ.. и какво каза, че правиш?", и така 10 минути, имам жестока нужда да си успокоя нервите. Просто, в някои моменти на отчайваща скука, трябва да ми се отнема телефона, за да не звъня на разни хора, които са безкрайно малоумни и товарещи.
Малко ми е тъпо ии изморено щото снощи не спах много...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не стига, че имам страшно главоболие.Трябва да уча за 3 теста.Докторката я нямаше :С Иии просто нз.Полудявам.
Изморена съм. Цял ден съм обикаляла по магазините.![]()
You are broken, I can fix you...
Щастлива съъм.Много ползотворен деен беше днесс.Супер доволна съм.Сдобих се с най-яката блузка на света.![]()
![]()
Е, лошото е, че очаквах хубави новини, като се прибера, но все още нямаше нищо.Натъжих се, но не достатъчно,за да ми се скапе настроението.
Много съм се надъхала и дано ме огрее и мен в близките 6 дена, иначе после всичко ще загуби смисъл.
![]()
Big or small, lies are lies!
Уж си научих.Главата продължава да ме цепи много здраво.
xa xaПървоначално написано от OneGuy