- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Искам 15ти да е минал вече, искам оная лигла да си е при мене, за да се лиготим заедно, искам си новия матрак, искам си апартамента окончателно, искам да изляза и с другата шматка, искам и някой, който да ми обръща много внимание.Въобще... много искам.
![]()
Ама не е 16ти, пак трябва да уча утре, да ходя на тъпия курс, да се ядосвам там, че и ако вали няма да изляза. Просто ми е хипер тъпо и прецакано, искам да превъртя времето, че да пропусна този напрегнат момент.
Въобще в много искащо настроение съм.
И искам всичко да мине успешно другата седмица, за да не бъда разочарована.![]()
туко що се събуждам.не мигнах цяла нощ.заспах чак към 6 сутринта.цяла нощ мислех и не можех да заспя.днес чакам да ми се обадят за работа.дано да тсане както го планирам :P
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Горе-долу съм добре. . .
Доста объркана. . .
Нещата толкова бързо се случват, че нямам време да се притесня или ядосам. . .
Всички се държат странно и нетипично, какво става, мамка му!? ;х
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Вчера беше мега яко с милото.. . ама не знам кога пак ще го видя и ми е кофтиТая искаше неска да ходя да работя луда ли е ква е.
Пф баси жегата вън, чудя се после да излизам ли или не.
Иииииии съм гладна ,но ме мързи да си напраа нещо.
Хапвам току-що сварена царевица,гледам ТВ,релаксирам и си мисля за моето момче - как може да съм?!
Чувствам се сууупер!!!
Снощи с милото стояхме до 4 в колата и си говорихме ... Казах му всичко,което ме мъчеше и сега ми е едно такова хубаво и леко![]()
Мамка му,имам мъжът мечта до себе си и пак си позволявам да се вкарвам в няк'ви филми
Като за капак в неделя заминавам за Габрово и ще се върна след минимум 5 денаТова ще е най-дългата ни раздяла за последните 7 месеца
По принцип майка ми предложи да го взема с нас,но сега не е момента ... Ще ходим там заради неприятни неща и така ... Е поне след като се прибера ще ми е яко!!!
![]()
Оффф много го обичам,бе!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зле. Продължава да ме боли всичко. Почнах и антибиотици. 'Баси умрЕлата работа, майнаааа.
Абе добре съм,тъпо е,че постоянно вали навън..май е по-добре да ходя да си чета книгата,че няма време.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съм.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Няма да й правя повече компромиси ПЪК, ПЪК, ПЪК! И телефона няма й вдигна! И ще й се цупя още дълго време - ПЪК!![]()
На кеф съм. Противно на повечето хора, мен лошото време ме зарежда с положителна енергия.Няква странна съм явно.
Мислех да поизляза на разходка, ама... хладничко ми е.![]()
ем тъпо ми е ... нямам какво да правя ... навън вали и цял ден ще се седи в къщиии ;xx![]()
Супер ... сега си оправям багажа ,защото утре отивам на море![]()
![]()
... дано само времето да е хубаво!
![]()
![]()
Тъпаци безотговорни. :\ Толкова ми се ходеже на хижа. :\
тъпо ми е ..![]()
Уж добре за сега.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
бе много ми е умряло бе ужас
мойта по цял ден на работа
времето едно бъгаво
не става за плаж
писна ми по цял ден да съм по кафетата
ай да става вече 22:00,че да излизам...
Kristiyana
отивам при баба и дядо за два дена![]()
само дето милото не го прие мн добре,ама как да го приеме след новината,че др седмица съм във Варна за два три дни
на вс отгоре е на стаж
както и да е ще го преживее
![]()
Хохо след 7 дена заминавам за Бургас.. само ми е гадно за моето лайно , защото много ще ми липсва , това ще е най - дългата ни раздяла , но след това ще си живееме по басейнчетата и дискотечките .. Много го обичаааам
![]()
рамо до рамо със себе си...
Перфектноооооо,направих си едно голяма кафе и вече сичко е 6+парти тайммммм вече,добре че утре няма да ме викат на работаааа
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм,вълнувам се за пътуването и се моля само за 1 нещо![]()
Горе- долу![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!