- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
искам любоффффффффф
ебати тъпотията,аз дори не го обичам , не държа на него, ДРАЗНИ ме цифра много,ужасен е,не е подходящ за мен и т.н, ама го искам,искам и искааам!
поне вече не си въобразявам,че обичам онва същество.
сега единствено се вбесявам на себе си,че не моа да си го изкарам от главата. дано като се изчукаме веднъж /ако изобщо излезем,ебати,той не ме иска ;(/ да престана
Току що изгледах Requiem For a Dream.
Не знам как се чувствам.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Апф , ужассссссссссс!
Такъв скучен ден не бях имала от доста време!
респект! много тежък филмПървоначално написано от smiirnoff
по темата: DEAD!
^^ Филма наистина е много тежък.Но хубав.
Амии сега май нямам температура.Изчистих си стаята, след малко мисля да си оправям багажа, но ще видим.И Кемал ми липсва.. .а още не съм тръгнала ;(
Тъпо ми е. Изложих се много днеска. Аз си знам, че няма да е адския проблем, ама ще загубя доверие... Също така съм гладна, а много ме мързи да си направя да ям. Отделно няк'ви хора ми звънят и аз се правя на заспала, 'щото никак не ми се излиза. Котаран.... не бива да се пръвирзвам, няма за кога, няма какво да предложа... Обаче е тооолкова сладко това, че е труден, че е различен... Дано новичкия се върне скоро, та да станат няк'ви карамболи и да не се заминавам с глупости.![]()
е, точно това не ми трябваше..
ГРРРРРРР, съжалявам, съжалявам, съжалявам, съжалявам :@
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
добрре,въпреки че врата леко ме наболява,но като цяло бяха интересни тея дни..все повече свиквам с идеята и даже не се дразня-гордея се със себе си...иначе още ме държи еуфорията от вчера....бааа,все едно мен са ме приели-налудничаво е така да се радвам..такава реакция също отдавна не бях вадила,че шашнах всичкии си мисля за разни случки и хора-главата ми бъка от тъпи идеи....нооо са си само идеи и мисля така и да останат
![]()
набелязала съм си 2-3 фентъзи поредици и мисля да ги почвам-ясно е как ще пилея парите тоя месец-бая книги ще изям![]()
Кофти ми е. Толко' продукти, труд, любов и време вложих в тоя шибан кекс и накрая пак е недоизпечен, подобно на другите 10. Явно проблемът не е в мен, ми във шибаната фурна. Супер се изнервих. Уби ми се и ентусиазма, и всичко поне за 20 години напред.
Един ден децата ми и мъжът ми ще умрат или от глад, или от хранително натравяне. Просто не ме бива да готвя и това е.
Емии не съм добре.. мисля си пак за бившия.. как просто ми се искаше да го изкарам от главата сии,но не мога.. обичам го толкова много,но така се стекоха нещата..и ме боли.. Трябва да продължа напред,а е толковаа трудно,но ще се опитам да се справя!! : ))
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Охх още малкоо и Б-яяяя <3 още утре да мине и в понеделник потеглям.Нямам търпение вече.Ама милото така ми липсвако можех да го взема в багажа : (
))
Ами не се чуствам толкова добре, но не и чак толкова зле. Някакво никакво ми е с две думи. Той е някакъв дистанцирам, абе като цяло нищо не е както преди и мисля, че никога повече нямад да бъде. Просто постоянно преди беше около мен, засипваше ме с мили неща а сега.. Сега стоя и си зяпам зайчето как се мие и ще гледам сигурно 13 по бтв, че ми е доста интересно. И след това евентуално ще чакам да си го видя защото ми липсва ужасно много.. обичам го.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Объркана.И ще гледам филм .. да се поразсея малко.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Разбита ми е психиката от тия 3 филма :Д
Иначе - добре съм, вече 1 час съм single![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Казвах му го 100 пъти, но не ;[[Първоначално написано от LoveRetroMusic
^^^
Бургас <3
НикакПисна ми да страдам заради него,а на него изобщо да не му пука от този факт.Време е и той да изпита чувството - страдание !!
Ух.. не знам.. някак странно ;д
Спи ми се малко и съм доста уморена.. ;x
Измолена цял ден напред назад,но съм суперрр![]()
След няколко часа тръгваме за Слънчев бряг,но мисля малко да поспя поне 2 часа..После трябва да ходя до денонощната,все забравям нещоо![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Лениво ми е предвид късния час. Ще си суша косата и ще ходя да спя май. ;\
Като тракторист пред заплата![]()
кефиш меПървоначално написано от VinDiesel
![]()
хахах
по темата: Бивам !
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Офф, скучно ми е. Ако господинчото не се появи докато си преровя форума, демонстративно си лягам и няма да му обърна повече грам внимание.
Феноменално тъпо ми е. Да не кажа направо отчайващо.
You are broken, I can fix you...