- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Снощи се отчаях от т'ва, че толкова ми светнаха очичките като разбрах, че се е сетил господинчото... Важното е, че продължавам да съм в перфектното си апатично настроение.![]()
You will always love your first love, because that's when your heart first opens.
След всичкото това време осъзнах, че си заслужаваше
цялата болка, смисъл всеки се учи от грешките и провалите си..
Always & Forever!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Толкова съм объркана. Нямам представа накъде отива връзката ни. Уж ни е добре, а после не се чуваме. Или си вкарвам прекалено много параноя? Обичам си го пък..![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
уфуф не обиам да имам рожден ден. Толкова е досадно всички да ти обръщат някво си внимание и да се съгласяват с теб само защото си родена днес.![]()
хъ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Честит Рожден Ден.Първоначално написано от gabi7u
И ти си лъвче ,а ? :PПървоначално написано от gabi7u
Честит рожден ден !Жива , здрава и сичко най най .
![]()
Перфектно,малко измъчена но поне вече съм в нас...Надявах се да остана в нас да си почина,но ще ходим на село![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гадно..Исках да й кажа толкова много неща, а накрая се държах по възможно най-отвратителния начин, на който съм способна..Не мога да приема факта, че някой ден просто ще стане по същия начин и ще водим възможно най-изкуствения разговор, на който сме способни, пренебрегвайки колко близки сме били преди -.-
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
всичко мина добре,остава утре да се прибера в Бс и да не се занимавам с глупости![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
жега ми беше,сега,като пуснах климатика е друго вече![]()
Днес съм изгледала 4 филма.
Цял ден мързелувам,а багажа ми все още не е оправен
Утре сутринта заминаваме с моя и приятели за Габрово,защото лелята има Р.Д. и мислим да я изненадаме
Само дано нещо да не се обърка,чеее ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Леко ядосана.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
нещо ми се приспа![]()
Как да се чуствам , като е на 400 км от мен... Няма желание да ме вижда , нито чува .. ебати кефа нали
![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Доста уморен..
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Определено, това го бях забравил..Първоначално написано от Nevyzmutim
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
мерси мерсиПървоначално написано от mnogoznaikO
и на shNz също![]()
та .. м не беше лош денялипсва ми празнуването на рожденните дни като по - мънинка (не, че съм голяма) ..
и все пак- горееещо ми е. точно вчера като бях на басейн ли трябваше да завали , не може ли днес![]()
![]()
бай дъ уей : лелелелеле не съм събирала толкова пари за един ден от както .. е няма такъв ден. оллл утре съм по магазините
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
супер съм,прая си пица и след малко ще хапна![]()
Суперрр...починах си макар и за малко на село добре,даже успях да прочета нещо и да хвана рибаа![]()
сега тука се чуват разни неща за купон,ама май ще пропусна
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Перфектно! Най - якия излет евър.Котаран снощи ме постави доста в шах с адски неочакването признание... Дразня си се супер много, 'щото сама го подведох да хлътне, а сега ми шарят очичките. Мога да предположа колко гадно ще ми се върне всичко, но изпитвам неистовата нужда да правя необмислени неща, само заради тръпката от спонтанността. Т'ва ми пречи да се обвържа и да бъда отговорна сега. Дано да се напаснем с Митака, да се видим към края на седмицата.
Не не просто нямам думи вечеЕдната ми приятелка се върна.Един я отворил. .след седмица пък с друг легнала а сега е бременна, макар че не ми се вярва.
Другата пък се занимава с някакъв 28-9 годишен.Вече се чувствам супер задръстена
![]()
Пък иначе като изключим всички тези глупости.. добре съм.
Хъхъ все по често се сещам за Наско .. и ме е яд . .много ме е яд.. че сама се прецаках тогава.Сега можехме да сме заедно, но има времеМмм.. 18, 19, 31, 2 хехе само рожденни дни.. ще се разбием
![]()
много,много объркана...![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..