- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
доста анаболно настроен
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Баатенцееее![]()
![]()
Добре...май. Единственото, което продължава да ми бърка в здравето са онези снимки от вчера. Как може, бе? Как..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
малко ми се приспа и искам да го видя,искам да рaзбера о6е ли чувствам не6о към него....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
напрегнато ми е![]()
The blood that binds us ..till death unites us
той е идиот ама го искам,искам го з..нам,че и той ме иска,знам гo...той е най-красивия,най-забавния,най-лошия![]()
супер съм
![]()
Зле. Защо, по дяволите, ангелите и всите там сили, не ме послуша поне този път? Не искам да прибягвам до крайните варианти, наистина не искам.
Но по-добре сега да я заболи малко, отколкото след няколко седмици целият й свят да се срути. Прекалено ми е скъпа, за да допусна нещо такова...
Бива, хубаво се наспах, слушам си музичка.Радвам се, че утре други ден ще се разцепим 20 човека българи тукаа)
Иначе си мисля ся в момента, че вече в тоя форум не влизам и от 2-3 дни само като съм супер изтъпяла влизам и то за по 1 мнение в тая тема.Съдба.Порастнах явно..![]()
Наспала се,наяла се... сега мисля да поизляза малко, че ми е скучно вкъщи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
life goes on!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
объркана съм хем искам да стане нещо, хем искам да не започвам аз всичко, защото достатъчно съм си очукала главата. Малко ми е тъпо, че няма да мога да изляза навреме, ама ако ми се усмихне късмета... ще го направя
Късмеееет, усмихни ми сеее!!!
Гадно.. Искам да влезе един човек в скайп.. него го няма, не знам къде е .. не знам нищо.. Искам да зачекне една тема.. не го прави.. НЕРВЯ СЕ !Защо ли въобще си призна всичко.. А защо ли и аз го отрязах така гадно
ШИТНЯ !
![]()
Дрън-дрън
притеснена ... дали той ми се сърди или недовечера ще разбера
![]()
добре съм,харесва ми,когато го сънувам
Как съм ли?! Ядосана. Пак. Отново. За пореден път. Ебаси омръзна ми да ме заебават, ама то т'ва вече явно е някаква практика. Второ като гледам определени хора и ми иде да се изповръщам в буквалния смисъл на думата. Не мога да ги трая бееееееееееее.... Защо така.. Не знам.![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Снощи гледах един от най-хубавите филми, които съм гледала някога и толкова съм ревала... Никога не е било такова чудо, и то заради филм. Страхотен беше, наистина. И ей сега гледах още един сълзлив филм, само че с Фреди, тоя път обаче се посдържах и икономисах откъм кърпички.![]()
Още преди дни ми беше някакво такова... лигаво/сантиментално/сълзливо/носталгично, и филмите допринесоха съвсем към картинката. Пусто ми е. Отдаааавна не се е появявал някой, който много, много, МНОГО да харесвам, и то за повече от месец. Винаги са някакви филми, разтягат се разни локуми, все някакви пречки изскачат... Искам един път нещата да потръгнат, както си му е реда.
тъжна съм, че повече няма да е както беше преди, но и съм щастлива, защото в момента знам как стоят нещата реално![]()