- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Тъжно ми е и носталгично, а няма причина. Вероятно някъде отврътре осъзнавам, че лятото с безгрижните дни си отива и идват есента и задълженията. Може би и времето ме кара да се чувствам малко самотно. Този период от всяка година ми е някак депресиращ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми е тъжно..........
И на мен ми е носталгичноооооо. Ужас, с тия руски филми съвсем ми стана мъчно за миналите 2 месеца. Беше толкова безгрижно и хубаво. Мъчно ми е за всички, особено за малката![]()
не ми пука за ни6о вече,така съм си най-добре![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Go to hell. Уморих се вече.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ехаа, ми весело си ми е. Баджа стана, малко фалшивичък, ама те шоьфорите на автобусите са леееееко кьорави, няма да усетят.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
по зле никога не съм се чувствал
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Първоначално написано от ivakavlad
Горе главата.![]()
![]()
трудна работа след време ще се оправяПървоначално написано от bebe7o
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Сигурна съм.Първоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
със сигурност само че няма да се оправя скоро в това съм убеден но както и да е ай да не спамя в тематаПървоначално написано от bebe7o
Тъжна , объркана и разгневена![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Аз не чувствам![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Пада ми кръвното => не ми е много добре. Не можах да се наспя, затова пък си свърших голяма част от задълженията за днес снощи и общо-взето за деня нямам планове. Което ме убива. Мразя да бездействам.
сънена,едва станах,ама трбябваше и ся отбивам малко време и после в Ямбол
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как можах да сатна в 8 сутринтаПотресен съм от себе си... Все още ми е някак гадно, тъпо или най-точно казано сдухано. Като се замисля причини доста.. Ама като гледам също така не само аз съм в такова състояние, може би календарното време играе роля не само в моето положение.. Това е гадно, принципно Есента ми е любимяи сезон, би трябвало да се радвам, че тя наближава. Но уви не е така.. Иии смятам да изпуша още една цигара и да си хващам задълженията и другите шитове. Пък за после не знам оО
П.С. Много ще съм изненадан ако някой прочете тоя роман![]()
БолнаДнеска пълна почивка, само едно ходене до козметичката се очертава! Много ми е мързеливо
![]()
Горе главата и никакви сдухванки, lil gangsta!Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Иначе аз се чувствам... мързеливо.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
the fuck ?!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
аз не съм генгста бе
И все пак съм трогнат ;д
Пуша цигара, да почина малко и пак отивам на покриваПравим му ремонт ;/
Аууу, прекарахме страхотно снощи, само дето можеше да има и продължение, ама.. шанс. Нищо, нищо. Събрахме се, видяхме се, опера слушахме.. от всичко имаше. Беше суийт. ^^ Трябва да повторим на всяка цена.
А него? <33333 Колко го обичам само. Чувствам се като малко дете, което се влюбва за първи път и има цял рояк пеперуди в стомаха. Не мога да се позная. О.о Странно е. Пък и не е като да не знаем нищо един за друг, 2 години са си 2 години и не мога да повярвам, че след всичкото това време аз още го обожавам тоооолкова много. Невероятно нещо е любовта. ^^
Сега ще ходя да ям, после започвам задължително да чета, че изостанах доста. За него не знам вече какво да кажа... тотална промяна, която след време ще му повлияе зле, но вече не ме интересува.
I hate people.
Хиляда неща са ми на главата и би трябвало да съм изнервена, притеснена или нещо такова, нооо не... чувствам си се супер и за пръв път знам, че ще се справя с всичко!![]()
work in progress.
Точното е, че се чувствам никак, не знам точно какво правя и защо го правя. Довечера да отида ли? Ако отида ще се промени ли нещо .. не знам, супер объркано ми е и си нямам на идея как да постъпя. И още съм бясна на М. как е възможно да е толкова проста..не мога да си го обесня, каква беше, а в каква се промени. Ще дойде време в което ще сме и нужни и това ще е в близките няколко дни, но ще и кажем,че сме уморени. Значи ние можем да пропътуваме 300 км. после веднага на работа и вечерта да отидем на шибаната уговорка без да се оплакваме колко сме уморени и изтощени, а тя ще ми се обади- цял ден спала из тях и ще ми каже как няма сили..и аз накрая ще я видя навън както няма сили.Ама тая сутрин ми се мазни..мани се от тука с глупачки не ми се занимава. Следмалко ще изчистя и дано ми се проясни всичко и да реша точно какво да направя, има доста време до довечера и все пак.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ям салата от доматиСлед това ще пуша, пък за нататак ще му мисля
![]()