- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Добре.
Безразлична към всичко и всеки..![]()
Дрън-дрън
Малко съм confused, чудя се какво да правя и дали да го направя....ноо...каквото стане....
LadyDy - направи го бе. После поне ще са основателни притесненията ти, ако не друго![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
![]()
![]()
![]()
За друго става въпрос. Аз просто така се изказах малко...съмнително.
![]()
![]()
![]()
Няма значение за какво става дума. Принципа пак е валиден![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не. Това е изключение.![]()
Супер . Въпреки,че деня беше малко скучен ;дд .
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
малко ми се приспа,ама иначе съм добре
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много добре, макар че днеска беше много студено и гадно... дано утре да е по добре. Поне ще се видя с тях и ще отида до Борово <3
Не можах да го направя.Казах му край,а после той просто...Искам го,но знам,че без него ще ми е по-добре.Чувствам се гузна..буквално гузна,че го направих щастлив.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Неопределено
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Колко познато.Чувството е отвратително.Да знаеш,че го искаш сега но пък и да осъзнаваш че без него ще е по-добре.Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
И се започва едно голямо чудене и маене, какво да правиш с тази дилема..докато той самия не ти бие шута.Първоначално написано от DiabolicAngel
![]()
Чудя се. Ама няма. Писнало ми е, ама няма. Не знам защо. Просто така се получава, явно.
дъ сейм...Първоначално написано от MegamiX
Студено ми е.
Събудих се на най-интересното.
Ами 'уж' имахме среща за днес, щял да ми каже нещо, добре, че е студено иначе не знам как ще се измъкна.![]()
Чувствам се повече от страхотно!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ужасно..От вчера... Нямам думи....![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
голяма разхождане ще падне днес.....инъче съм си зле откъдето и да го погледна![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами как да съм..станала съм в 6:30ч и го чакам да се освободи за да излезнем или пък отисвм у тях да гледаме някой филм...
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
чувствам се...сложно и пренаситено.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Прекрасноооо![]()
Фалшиви думи ме омайваха, аз слушах. Илюзии ме гонеха. Мълчах. Миражи...тъй прекрасни и празни. Майната ви, само ме одраскахте!
Първоначално написано от slynchoo