- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Някво никво ми е ..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ентусиазирана.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Изморено + Наядено![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Пфф... и аз не знам ;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Гадно, заради времето, но страхотно заради приятелите. Който квото иска да говори за тях - най страхотните са. Макар, че измръзнахме. Но поне беше заедно <3
За пореден път се убеждавам, че времето НЕ МОЖЕ да промени настроението ми по никакъв начин.![]()
Тези дни се чувствам някакси изнедадващо щастлива.. Имам странното усещане, че ще се случи нещо велико.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Супер очудена от себе си. Т'ва беше ааадски неочакваното и аз се държах като дете. Разколебана съм. Май не ме бива да съм лошата. Дадох му от собственото му лекарство, а сега ме гризе гузна съвест.
Охх нещо съм нервнаа.. Къде еее?![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Аааа какви приятелииииииииии.
Чувствам се жива,истинска,обичана.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
тъжна![]()
^Някво никво ми е ..
Май пропусна да избройш > прическъ за 50лв ъХъЪПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Уохохох!Прекрасно се чувствам!Не знам защо,но хей така.Нека бъде весело,пък каквото ще да е навън!С него ми е повече от добре,кара ме да полудявам,пък приятелите ми са страхотни..абе,всичко е на повече от 6. ^^
Както всяка вечер в продължение на незнам вече дори колко време.. - зле. Йей вече ще се съдим затова, че имам чувства някакви си там.. ох![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Леле, че остроумно... Дотолкова, че да беше си го държал за себе си ли?Първоначално написано от napalm
![]()
он: разбутала съм си сънливия режим и хич не ми е готино. Нито мога да си изсънувам нещо като хората, нито да се наспя. Това на какво прилича? Така и така вече съм станала, ще си направя едно кафе и един сандвич, и ще ходя да се доразсънвам.
Доста кофти.
Нараних човека когото обичам.. за едната глупост.
Надъхан.![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Че няя да стана утре за работа отново и тоя път ще получа шут в гъза...
Чувствам се ужасно.. писна ми днес се карам със всички.. гаджето забрави ,че правим 4 месеца бе изобщо .. нз дали и ще мога да спя спокоино днес..
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Чувствам се доста добре. Нещата запшочват да се нареждат около мен.
Като начало си купих фул-фрейм тяло Канон 5Д. Добре че е Георги, да ми подхвърли тази оферта, защото иначе щях да си купя 50Д. Което не че е лошо, обаче все едно да сравняваме астра с корвет. Та нека ми е честито.
Сега приключвам нощна смяна, няма да спя вероятно. Вече 101 % знам че искам да се занимавам с фотография. И 101% няма да седя дълго на сегашната ми работа.
Единственото което остана за да запълним всички места е да се запозная със сгодно девойче, и взаимно да се харесамеПиша го тук, защото не изключвам възможността някое готино девойче да обитава тези места
И така. доста добре се чувствам. Даже страхотно.
Поздрави![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Намерих си забавление и ми е интересно.
Мисля да се гримирам и после на кафенце.![]()
И после най-вероятно ще спя, 'щото УМИРАМ за сън.