- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Ронка и ти ли си карала нощна смяна?
Я сподели компанията си с менАз черпя кафето
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се наспанааа, сега пия кафенцеее, щеее ходя в тях и съммм![]()
![]()
. Пожелавам лек и спокоен ден на всичкииии.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Добре, че беше майка ми да ме събуди, защото иначе пак щях да спя до никоето време и денят ми да се завлачи като оплетена лента на радио-касетка с приказката ''Вълкът и 7те козлета''.
Чувствам се много добре. Сега ще си направя закуска и в 9:30 ще пусна "Робинята Изаура", че да загубя малко време. После може би отново ще зачета книгата, която също съм завлачила като..няма да обяснявам.
Колкото и да не искам е по-добре да започнем училище вече, защото усещам как лятото всичко ми е разпиляно, не мога да се организирам и не се чувствам добре. За сметка на това пък, той много ще ми липсва. Пак свикнахме да сме неразделни и сега..както и да е. Справихме се 2 години, ще се справим пак. Догодина вече ще бъде различно.
и аз незнам как..такъв късмет като моя няма никъде...но вече ни ми пука![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
е, всичко си помислих, само това не... ше се върне няколко дена по-късно.. бахти никво време няма да имаме да се видим... мноо тъпо, на техните не им ли писна на тва село бе, деа..
Ми..някакво заспало ми е.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Събота, по-бързоооо <3
Само да не стане това, в което НЕ трябва да се съмнявам, че ще се самоунищожа :Д
/fixed![]()
Главата леко ме понаболва...
Времето навън си е бая хладничко и няма къде да изляза да се поразходя...
Липсва ми 1 човек, когато трябва да видя след околоко 10-тина дни, но вече почти не издържам... Нямам търпение да дойде 12-ти и да си го прегърна
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Супер айляк съм. Якото книжле... Дано вече утре времето да е по - хубаво, че пак имам много за джиткане. И вечерта ще се видя с моите си хора.![]()
Удовлетворена, харесва ми да се занимавам с нещоо ии следователно да се чувствам полезна за някого/нещо, а не постоянно да се шматкам натам-насам без никва работа![]()
Иначе, тва време не ми харесва..Вчера беше адския студ, днеска излизам навън доволно облечена ии се връщам да се преоблека точно когато съм се озовала пред блока, поради нетърпимата жега -.- Писна ми, ту студено, ту топло..поне да е само едното или другото![]()
Свърших сии всичко, което бях запланувала..Самоо ми трябва другата седмица, за да сии взема нови дънки, че нещо старите чифтове..са си стари д;
Сега хапнах доволно ии след час някъде излизам пак на кафенце, липсваха ми моментите ни с него ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
страхотно....рожденничката си хареса подаръка,а ние си изкарахме на макс...на всичкото отгоре не ми се наложи да вися 2 часа с тея рейсове,защото един приятел бе така мил да ме докара до нас... отпочинала се чувствам като цяло въпреки,че тая нощ съм спала 5 часа...
сега чакам снимките само![]()
Юхуууу...болна отново...писна ми вече с тия гадни настинки...Иначе...най-после нещата започват да си идват на мястото... :P време беше...най-накрая да нямам право на избор който да не е за пореден път грешен
![]()
![]()
Супер, дано утре да хФанем рейса навремеСамо дето нещо взе да ме втриса... грр не искам да съм болна
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
добре съм
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
разорена....![]()
![]()
инъче ми е адски изморено,сънливо,но утре като си представя,че цял ден съм заета и ми се доспива повече![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Прилошава ми от всякакви миризми, гади ми се и ме боли отвратително главата. Дали не ми е гот?![]()
Съвсем малко ми трябва да се усмихна. Ама много малко.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
мале мале,тоз идиот Киро оше не ми е писал,много ми е интересно,първо ме надъхва после нишо,ама ко ли ми пука
![]()
сад работа.. : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Де да знаех и аз...![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
спи ми се,тъкмо да престана да мисля за разни глупости
Незадоволена![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да не си бременна?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!