- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Перфектно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Знам че трябва да вярвам, че всичко ще бъде наред, но в момента целият ми свят се разпада![]()
![]()
Дано това да е възможност да преоткрия себе си, а не просто поредната шегичка на съдбата
![]()
Добре...опитвам се да се събудя с едно кафи и да излизам..Имах сравнително добро събуждане понее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
супер съм
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мии днеска започва горе-долу добре.. само да нямах мускулна треска и да не трябваше да нося 30 чувала с въглища... иначеее утре отивам у Софето.. ше ставам гражданин за малко.. ш'се снимам у молО и ше си ходяпък живот и здраве, догодина отивам да зубкам там...
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Aуу, да ти е честито.![]()
Пооо темата: Мии добре съм. Пия кафенце.Може филмчеда гледам. Ще се търкалям из къщи. После по някое време на фитнес и така.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Рониииииииии що не каза бе? И досега аз вярвах че просто не си спазваш диетата. Йей ще ставам таткоооооо!
Иначе по темата - супер добре ми е. Чудя се къде да намеря някоя девойка, която иска портретни снимки, че имамедно обективче да тествам... Някоя съфорумка?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Суперрр.Хапвам бисквитки и днес ще има shoppingggg (sun)
just be
ПЕРФЕКТНО.. ДНЕСКА -УТРЕ -ДРУГИДЕН ПАНАИРЧЕЕЕЕ![]()
СУПЕР ЩЕ Е ДОВЕЧЕРА..ся се прибирам и после оправяне за довечерааа (сънн)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Бурканче шоколад и малко бисквитки,все още се излежавам в леглото и тропкам на лаптопа....ш' викам Любовта и цял ден ш' се моткаме заедно по града
![]()
Към обяд сиг и аз малко шопинг... ама не може без сега...
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Чувствам се много гадно наранена съм много съм ядосана ...Но все си казвам-няма да плача заради тях... не си заслужава! ще я съсипя ..
Щом става дума за МОЕТО момче ще направя невъзможното да си го върна ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прекрасно.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Връщам се от пазар![]()
Мнооого съм ентусиазирана...развълнува а...и в момвнта с оня самодоволен поглед![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Тази вечер дискотека ,преди това кафенце с един много специален човек .. ;]
Супер..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Първоначално написано от withdrawsmoke
ем...к'во се оплакваш
'сичко ти е наред
![]()
веселоооооооо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
супер![]()
![]()
"- Мдаа... 39 градуса. Болна си като куче!".
И с този цитат се изчерпва всичко.![]()
^леле 39 градуса...искрено ти съчувствам,по това време да си болен е отврат!То по всяко време не е хубаво да си болен![]()
Много добре.Със заводолена шоколадова нужда![]()
just be
Надявам се татко да се прибере тази вечер, за да не се окаже, че будувам напразно.
дори аз не знам как се чуствам
гладно ми е,скапано ми е,изтощено без да съм правил нищо
едни спагети дали ше оправят нещата?
Ще ходя да гледам мач с приятеля ми и момчетата, не ми се гледа много много амапосле ще гледаме едно детско филмче у дома!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!