.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Идеи за приятно местенце в София

Здравейте,

Имам нужда от идеи за готино място, където да заведа момиче. Не трябва да е чалга местенце. Става дума за среща през деня и понеже вече съм водил момичето насам-натам, не искам да е театър, изложба или парк. Кино също не става. Ако знаете някое по-интересно местенце, което би се харесало на момиче около 19, моля пишете. Аз съм по-скоро диско тип, но рядко излизам за кафе и тем подобни, за това нямам много идеи около тази част на денонощието. Предваритено благодарско!

Супер фен Аватара на radeberger
    За Витоша мислил ли си ?

Съмнявам се някой от форума да знае къде точно ще се хареса на момичете . Ти си я познаваш най-добре

Витоша изобщо не ми е в плановете - имам между 3-4 часа,а само отиване и връщане ще са ми по 45~ час. Трябва ми нещо из София. Да аз я познавам най-добре, но искам да видя, по какви места излизат хората на нейната възраст.

Супер фен
    Град
    София
    Ако искаш, изчакай да стане малко по-хубаво времето и да понамалеят валежите и идете на басейн! Хем ще си плувате, хем ще ви е кеф!

//Аз лично ходя на басейн "Корали", Панчарево! Много е готино, може да опиташ!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Аз ти давам като идея Борисовата градина, няма да съжеляваш
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    София

--------------------------------------------------------

като имаш 4 часа по добре я докарай до Пловдив да види и тя хубав град ако ще и за няколко минути само и пак си я върни ...

Борисова градина , южен парк , горичката в дианабат а не чакай там не ходете
    който търси - намира . ^^

Борисова - пробвано,
    Южен - пробвано.

Целта ми е да няма много пътуване. Просто се срещаме, хващам я й не и казвам къде отиваме - това е моят стил
    Но благодаря за идеите. Просто исках да сверя часовниците имам с нея 4 години разлика.

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Заведи я на Орлов Мост да се полюбувате на гледката.
    Тиси лодкар по Перловската река

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си