.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София

трайно изправяне на коса

Здравейте, искам да попитам дали някои си е правил такава интервенция с косата? Доволни ли сте? И най-вече знаете ли някои фризьорски салон в София, където изправят коса.. Ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате и за цените..

Мерси предварително

Супер фен Аватара на sunshine955
    недей да си го приичиняваш на косата .. това я изтощава ацки много .. след като направиш продцедурата забрави за блясъка на косата си
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина изобщо не си причинявай това на косата си !!
    Адски много я вреди и след време ще съжаляваш за тази твоя постъпка..Косата ти ще изгуби блясъка,но не само това..Мекота и тем подобни..Но все пак това е твое решение,но те съветвам да обмислиш добре
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на magicfairy
    УЖАС! Недей!!

Момиче наистина недей! Аз преди също държах винаги да е изправена, но сега разбирам, че ако изправяш косата си повече от веднъж седмично..простто ще заприлича на слама.. ;хх Ако имаш гъста коса..която бухва много.. можеш да пишеш на скайп mimeto1725 за наистина ефективни и полезни съвети

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Всички ти казват да не го правиш и аз ще ти кажа същото!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Имам приятелка,която вече 3та година се изправя така (през лятото и и държи доста време,може би около година докато не израстне косата и започне да се вижда къдравото,понеже на нея в корените и е наи къдраво) ии цената е около 50 лева.Тя ходи някъде в Надежда,не знам къде точно,при някакъв китаец. Иии наистина много се уврежда косата,тя казва по - добре да правя това веднъж в годината,отколкото да се изправям 3 пъти в седмицата с преса.Не знам кое вреди повече,но според мен няма смисъл
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

значи доколтот съм чувала струва 50 лева и няма как да си се увреди косата защото фризьорите сладат специални масла за да не се увреди .. така че ако искаш трайно изправена коса приготви си 50лв и отивай късмет
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Град
    В.Търново
    възнамерявах да го правя..отидох при фризьорката си и я попитах за съвет.. изгони ме ...
    и ми каза да си ходя вкъщи и да не се занимавам с глупости

И аз се бях навила за това,но и на мен фризьорката ми каза да забравя.Пък и помисли,не е практично да го правиш.За тая работа си има преса
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Моят фризьор ми каза, че имало професионален продукт на Wella за трайно изправяне,който доста щадял косата, но тъй като бил скъп и в момента не го поръчвал

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    вредно е, но ако наистина не се харесваш къдрава, направи го
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

I ♥ machoka Супер фен
    погледни тук ------------> http://www.pudriera.bg/f/viewtopic.p...d5882f6c9dc0b9

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    погледни тук ------------> http://www.pudriera.bg/f/viewtopic.p...d5882f6c9dc0b9
    това е интерсно .. до сега го четох .. заслужава си да прочетеш всичките страници
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на dead_princess
    Пхаха обаче сте ми много смешни когато давате съвети, без да имате някаква база за сравнение.Аз съм трайно изправена, косата ми се изтощи само в крайщата и това е. И така ми е сто пъти по-добре.Не мисля дали ще се начупи когато вали или времето е влажно.

НО важното е да напишем нещо, без да знаем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си