- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- освобождаване от физическо
искам да попитам дали мога да бъда освободен от физическо от друг лекар , а не от личния ми![]()
Доколкото знам - Да,но само за 1 месец..Не знам..Някой по-компетентен да каже
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За да те освободят от физически, трябва бележка от 2ма лекари, които да смятат че не трябва да участваш във физическото. Но все пак трябва да се присъства.
^Нито едно от двете горни мнения не е вярно.
Освобождаването от физкултура за цяlата година става с изготвянето на медицински протокол (не проста бележка) издаден от лекарска комисия с членове 3ма (не 2ма) доктори. Може личният ти лекар изоообщо да не е измежду тези 3ма лекари. Няма такова правило или задължение.![]()
Какво ти е, ако не е нахално, да попитам?![]()
чупиш си крака и си готов/а
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
това за 1-2 месеца можеПървоначално написано от xWandereRx
иначе модератора най-добре си го е описал
Е как за 1-2, нали половин година седи в гипс само, лол.Първоначално написано от Viperx
Половин година? Половин година ще е в гипс и медицински скоби, ако не е останала жива кост непотрошена. В общия случай е месец, два...А не знам що за мазохист трябва да си, та да си натрошиш всички кости в крака.Първоначално написано от DarkWhisper
![]()
благодаря за отговорите
просто другата година съм 12 клас и мисля да се освободя![]()
![]()
че си тъп/а ако ти няма нищо и искаш да се освободиш от ФВСто 0.оПървоначално написано от buba_strelec
та то е един от предметите, които вдига средно-общообразователния успех... не си мисли само как да не ходиш на даскало а мисли как ще си вдигнеш успеха
Прости деца беей ...![]()
![]()
![]()
^ Някои не са големите спортисти и не могат да покриват разни си измислени нормативи.Някои не могат да бягат или да скачат,и напротив точно физическото им разваля успехаБатко ми от 9 до 11 клас завършваше само с по една 5 или 4 по физическо,която му проваляше пълното 6
12 клас поне учителят им им остави на всички шестици заради дипломите.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
като не знаеш не говори , защотот ти излизаш тъп/аПървоначално написано от zero
![]()
Ебати забутаните дето сте ако не можете да покриете нормативитенашия даскал също беше строг и беше максимално взискателен, но оценките се изкарваха ... не може да те ощети !!!
Кифльока как ще скача с токчетата .. ееее тогава и 2 ви е много !!!
От година на година се изнежвате все повече, не виждам проблем, който да ви оправдава, ако не е здравословен, да не играете физическо.
Наще женски и те са правеха на голямата работа иии ги прееба даскала, не се опитвайте да хитрувате, само това ще ви кажа !
zero Моля те спри с тъпите си изказвания..Всеки човек е различен..Следователно не всеки може да играе,т.е. да покрива нормативите..Просто техния организъм е такъв..Хайде..Моля ти се..Ти пък откъде знаеш,че авторката е кифлаПфф...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не признавам коментари от този род !!!Първоначално написано от SmilezZz
Бях 120 килограма си покривах нормативите за 6, станах значително по-малко и пак си ги покривах за 6 !
Каквото и да е, оставиш ли му се по течението връщане назад няма !
Бях дебел - да, но това не ми пречеше на пъргавината/ловкостта/скачането и всичко останало !
АЗ НЕ СЕ ПРЕДАВАМ ЛЕСНО, СЛЕДВАЙТЕ МОЯ ПРИМЕР !!!
zero, не се прави на интересен, не ставаш
и аз за 6 трябва да скачам с 50см повече от собствения си ръст, ее как?
много си отворен ама колкото и да приказваш само глупости редиш
замълчи!
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
xaxxaxa що как бе ? 2 крака имаш и 2 ръце ...
Да не си по-различен от мен или от някой друг ?
Баща ти на времето как е скачал ? Така и ти ще скачаш
Ебати все едно сте инвалиди ..
По математика като имате контролно учите, нали ? Е, така е и по физическо, преди нормативите ще бягатеее, ххахаха
ЛАМЗЗЗЗ![]()
![]()
![]()
нали се сещаш, че не всеки има физическите способности да ги покрива тия измислени от не знам къде нормативи
едно е да седнеш и да научиш 20 формули, друго е да те карат да правиш нещо с което физически не можеш да се справиш, направо си е насилие срещу природатас пистолет да ме заплашват 2м не мога да ги скоча и кво, ако от това зависеше успеха ми за годината и аз бих се освободила от физическото
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Хора.. нормативите са лесни.Опитайте се да ги изпълните.Хубаво и здравослвно е да се спортува.А и също съм чувала от лекари че сменянето на психическа дейност с физи4еска е мн полезно.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
то е полезно, дори забавно, ама тия са си измислили някви невъзможни нормативи![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
я ми кажи душко, ти ходиш ли с униформа по физическо ?
Говоря за платненки + екип + вързана коса ???
> Не, нали ? Окей, това ми беше достатъчно![]()
аз пък ходя, покривам си почти всичко - скачането и бягането на 50 м са си мъчение за мене..Първоначално написано от zero
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Зеро е прав. Нормативите са си нормативи. Има някои природно тъпи ама никой не ги жали нали? Всеки гледа как да се измъкне. 1 ден ще скочиш 2 пъти и ще побягаш и си готов. Просто е.
ваУ рокс
Grell
с вързана коса никога!!! иначе другото -даПървоначално написано от zero
и за разлика от половината си клас всеки час играя баскет или волейбол (колкото и да го мразя) това какво общо има?
просто казвам, че някои хора наистина няма как да изпълнят нормативите и това им намаля оценката, много ясно, че ще искаш да не намаляваш успеха и ще се освободиш...
на вас ви е лесно, високи хорица, ама аз като съм 1,52м и оная като ми каже скачай 2м .... кво прая, пляскам с ръце
и не съм само аз така, така изобщо не ми обяснявайте как става номера, знам как става, просто не мога да го направя![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Браво на теб, щом ходиш както трябва по физическо. Мъчение били скачането и късото - 'ми мен не ми е приятна физиката примерно, ама не се освобождавам от нея, нали? Същото е. А физическото е единственият начин да се накарат дебелите гъзове на простите ученици, чието единствено раздвижване в най-добрия случай е от вкъщи до кафенето, да се размърдат. Поне малко! Не си мислете, че им е приятно на даскалите да търпят мрънкотения от мързеливи ученици, чудещи се как да се измъкнат от "убийственото физическо натоварване, провалящо по-нататъшното разплуване на закърнелите вече сланини по телата на децата"...Първоначално написано от ameli
...