.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

------------------>>>Автобронзант HELP!!<<<

Винаги съм била бяла като призрак и мечтата ми е да хвана тен НО каквото и да правя не става.. басейни море ала бала.. солариума ще помогне със сигурност но не съм се навила да ходя пък и няма щото не е мн здравословно И като един наистина отчаян човек реших да опитам със добре познатите ни автобронзанти... и така взех си един от AVON ... в действителност върши работа обаче направих голяма грешка... забравих да си измия ръцете след нанасяне... сега пръстите ми от долната страна са оранжеви като тиква и не само... изглежда така сякаш кучето ме е намазало с фондьотен с език... някакъв пълен ужас .. срам ме е да си покажа носа от нас та въпроса ми е има ли някакъф начин да си върна нормалния цвят до колкото ми е известно няма ама мисля че си струва да попитам.... наистина имам нужда от HELP за да оправя поредната глупост която забърках... ехх що не мисля повече

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: ------------------>>>Автобронзант HELP!!<<

Като се миеш със сапун не става ли ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Спирт..Чусвала съм и че с кадрин става,но е силен и ще ти станат рани.

Голям фен Аватара на Callisto
    Оцет-това нещо маха всичко, но не го натърквай в кожата си, че ще се изгориш и ще почне да те сърби.

Не съм фен на автобронзантитее,защото почти винаги стават петна,пък ако направиш грешката и да не си измиеш и ръцетее ставаш сащинска петниста хиена.Аз също съм много бяла,но използвам от тези лосионите за постепенно придобиване на тен,моят е на Орифлейм и дори се води и стягащ и определено съм много доволна,тенът е равномерен,кожата ми става много мека и като се мажеш всяка вечер например потъмняваш доста и за по-дълго време
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си