.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на DesSsi

Упражнения за крака и дупе

Кажете ефикасни и изпитани упражнения за стягане и извайване на хубави крака и дупе

т.7
    slun4ice
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Джогинг и скачане на въже
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Скачане на въже + клякания.

Голям фен Аватара на Callisto
    Гонене на малките ми братовчеди близнаци по цял ден.

Иначето аз лично карам понякога велоергометър и клякам, ако времето е лошо навън. Ако е хубаво по цял ден карам ролери и блейд в парка и резултатите са супер.

Качване и слизане по стълбите,клякания,тичане... ко напишеш в гугъл упражнения за дупее ще ти излязат 29479230840932498 отговора ..
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Това е от Tialoto.bg

С тези две лесни упражнения ще можете да стегнете дупето, бедрата и коремните мускули. Упражненията отнемат не повече 15-20 мин.Идеални и за тонизиране след уморителен ден и ви зареждат с енергия. Упражненията са напълно подходящи и за мъже, тъй като дават бърз ефект и стягат коремната мускулатура.

Упражненията може да се изпълняват до 5 пъти седмично и да се комбинират с други видове натоварвания. Все пак, ако почувствате умора, спрете за един-два дена.

Загрейте задължително с леко подскачане и разтягане. Най-добре е леко да потанцувате, но може само да се разтегнете като съвсем бавно докоснете пръстите на краката си няколко пъти, без да свивате колената си. След това направете няколко кръгови движения с ръцете около рамото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си