- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходихте ли на уроци през 7 клас.
Айде казвайте :P Аз ходих 2 пъти седмично по 1 час и 30 мин на БЕЛ,а по математика ходих веднъж седмично по 2 часа ама почнах от след априлската ваканцияи то си каза думата.... 4.30 по мат.
Да целия втори срок ходих по математика в 7 клас - т.е. преди година![]()
Аз - не, но въпреки това мисля, че изкарах хубави оценки, но редовно ходех на консултации по математика.
в края на втория срок (сигурно 1-2 месеца преди края на годината) се сетих, че трябва да отида и в крайна сметка тръгнах. Ходих 1 път седмично математика и БЕЛ. За щастие попаднах на прекрасни и съвестни учители и 20-те лева наистина си заслужаваха. Не съжалявам, добре ме подготвиха, за съжаление на изпита по математика не можах да приложа и грам знание от това, което научих при уроците -.- всичко на тото![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз съм 8-ми клас (тоест сега започвам 9-ти) но и през седми и осми никъде не съм ходил , даже домашните не си пишаи все пак имам обща оценка 5
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Да, на български от началото на годината. Първия срок 1 път седмично по 2 часа, втория по 2 пъти седмично по 2 часа- 5.857
Математика - февруари почнах, 2 пъти седмично по 1 час.. - 4.857![]()
Ми в края на втория срок.. 5 6 часа по БЕЛ да затвърдя и 10-15 часа по Математика....![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да,ходих само по математика..Но трябваше да почна още от началото на годината,а аз започнах към края на месец април..Но все пак запомних почти всичко![]()
Eдит: Забравих да кажа..Всеки ден по 2 часа
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Цялата година ходих по БГ и математика. Събота и неделя бях по български, а по математика само събота. Мисля, че ми помогнаха доста.
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Нем. Единственото усилие от моя страна беше да решавам задачи с майка ми, което доста помогна.
а не си учила аПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да, събота и неделя. Цяла година. И по български,и по математика.
Попаднах на страшно търпеливи и добри педагози и учители, които страшно много ми помогнаха. Дължа им едно огромно благодаря,защото наистина без тях едва ли щях да успея да мина толкова лесно.
Само по Математика и то от втори срок. По един час на седмица.![]()
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
Да!
По МАТ .. 1 ден в седмицата по 2 часа и 30 минути.
И по английски .. 2 пъти в седмица по 1 час и 30 минути.
Да, ходих преди 2 години
2 пъти в седмица по математика за по 1 час и 1 път по БЕЛ за 2 часа, но си изкарвах повече време.![]()
Първоначално написано от SoInsane
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
по БЕЛ не съм ходила нито на уроци, нито на консултации; оценка 5,786
по МАТЕМАТИКА ходих всяка събота по 3 учебни часа; оценка 5,107![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
да
па бел всяка седмица по 2 часа
по мат всяка седмица по 2 часа / 1 вия срок/ и 3 часа / 2 рия срок /
започнах от началото на годината
По български - НЕ, защото имам добри оценки и ми вървеше.
По математика - през цялата година по 2 часа на седмица.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Да. Цяла година по веднъж в седмицата. 3 часа БЕЛ и 3 часа Математика.![]()
По Математика ходех цяла година,веднъж седмично по 1ч 30мин.
По БЕЛ от началото на втория срок, два пъти в седмицата по 1ч.![]()
Не е лесно да си тиква, но се свиква...