- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходихте ли на уроци през 7 клас.
Ами да. Октомври месец започнах 2ч. български и 2ч. математика .. Общо взето по български теста беше лесен и съм сигурна, че и без уроци щях да се оправя, но пък те доста ми помогнаха за преразказа, тъй че искарах 5,929 по бел. По математика обаче въпреки, че учителката ми беше много добра се издъних и имам 4,75![]()
Аз не ходих на уроци.Само СИП-овете в нашето училище...![]()
ЖИВЕЯ В ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА...
Да,и по БЕЛ,и по мат. по 1 час и половина всякя събота.Не мисля,че в 7. клас човек може да се справи напълно сам без никакви уроци.
и аз ходих 3 пъти в седмицата математика ии един път БГ
Ходих на уроци само по български език. И се радвам за това. Не само заради оценката, а госпожата беше толкова добра като човек и учител, че ме накара да заобичам този предмет.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не.
Само решавах тестове от помагала.
аз цяла година на математика и български, курсове, събота - мат, неделя - БЕЛВсеки божи уикенд, по 6 часа (3 мат, 3 бел) ... то и затова изкарах хубави оценки де
:P
НЕ! И се радвам, че постигнах това, което колкото и гордо да звучи, хора, които цяла година са посещавали уроци, не успяха ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
И аз също ходих само по БЕЛ, но по мат. не съм - явно много я бях намразила, за да почна уроци.![]()
![]()
: )))))))))
Аз не ходех на уроци през годината и все пак изкарах добри оценки. (даже повече от добри)
![]()
![]()
![]()
Аз ходих на курсове по български език и литература и математика . . и отделно по математика на учител последния месец, защото нещо не вървеше, ама се оправих. : ддд
отдавна съм го минала тоя период, ма айде да пиша ;D не, никога не съм ходила на уроци ;D
the sky is the limit.
Ем и аз не ходих и изкарах хубави оценки, влязох в хубаво училище....
Само 3-4 теста съм решила..![]()
Life is more than black & white. .
``
ами аз не съм ходила защото майка ми е учителка по математика![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Втория срок ходих няколко пъти по математика.. а по бел не ми трябваха там съм си добре..![]()
По БЕЛ не съм ходила, а по математика само 2-3 пъти, седмица преди изпита.
Не съм ходила нито един ден през учебната година или през някоя ваканция,а пък още по-малко през събота и неделя![]()
Не съм ходила на въпреки това изкарах много хубави оценки и на испитите и на ВО :P
Миналата година не съм ходила, само няколко часа преди изпитите отидох по математика, че ме затрудниха задачите. Но иначе съм доволна от оценките и от всичко.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Цяла година само по математика и на изпита по бел изкарах повече от математика.![]()