- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема- Justin Bieber(ЗАБРАНЕНО ЗА ХЕЙТЪРИ)
ама то пък е хубаво и момчетата да показвате чуства..не сте от камъкПървоначално написано от UNITED
то тва е една от причините заради които ми харресва Дж
![]()
честно-не ми вече 14 години ии нз си колко месеца![]()
е да то както за водата от която е пил бяха дали 1 600 и нш си долараа косата дето хипер много му я харесват не ми се мисли
![]()
ем не каза ме сигурно ставам,когато ти си лягаша аз ставам в 4 следобяд
![]()
there's gonna be one less lonely girl..
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
неПървоначално написано от UNITED
един Джейми е..и май е от Австралия или някъде от Европа не го зн
![]()
S.W.A.G
Нежността и чувствителността е за момичета,момчетата които са такива са гейове...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Това е друга тема ама само да обобщим..
![]()
Оо повярвай ми можеш да е промениш..![]()
Тия са луди,само при мисълта,че бобъра е пил от някоя вода и после аз трябва да я пия ми се повръща.Какво остава пък да дам пари за т'ва...![]()
Добре е да се подстригва по някога,косатаму влиза в очите вече,с тая прическа още повече ми прилича на кон..![]()
Да,а аз когато се наспя ставамЕто в момента ти спиш а аз пиша,да видиш,че винаги съм тук освен когато ме няма но това не се брои..
![]()
аз пък не мисля така..ловя бас че и ти си ревал и т.н. ма нали сега си голямия мъж-и как нее,то това е за момичета..че ние с кво сме по-различни,пак човешки съществаПървоначално написано от UNITED
![]()
е ината си надаликойто питаш от фр-тата ми ще потвърди
![]()
е кой е казал.че ще..добре прав си..ама то това някои са за психиятриятав смис някои го следят,други изтичват и му се хвърлят на врата..горкото моммче
![]()
сега се е постригал![]()
е мен пък прическата му ми харесва
![]()
маалко на един плакат си спомням че е като каска..ама иначе е екстра,боонбоонче
![]()
не спах-лакирах се!точно когато ти си писал
а след това бях в twitter ии ми падна батерията на лаптопа
![]()
поздрав за феновете койито ги няма че сега пуснаха по тв-то песен на Джъстин- http://www.vbox7.com/play:21cb6408
S.W.A.G
таа за Джъстин нещо ново..някъв си SHAQму дал вече няградата за тийн Чоий алърдс въпреки че награждаването е през август
![]()
ъъ..снима нещо си с МТВ
http://tweetphoto.com/35125821 -с това кретена един вид се похвали в twitterпфф се едно казва-Вижте цял рояк момичета ме гонят
![]()
http://tweetphoto.com/35125821![]()
![]()
![]()
![]()
а за концерта му в бг не е сигурно все още но може би ще бъде януари-февруаридата не знае
![]()
S.W.A.G
Плакал съм да,и никъде не съм казал,че не съм плакал но момичетата и момчетата сме различни....вие плачете за най малките неща а ние само при трагични случаиПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Т'ва момче наистина горко му,милото нежно гейче само момичетата са му фенове а той така иска момченца да му се хврълят на вратлето...![]()
Да точно,като каска му е косата.. егати тъпото..![]()
Глупости,сигурно в съня си се лакирала..![]()
Omaha mall![]()
да,не си казал,но с това,което каза,че тези които плачат са гейове...за най-малките?Първоначално написано от UNITED
да бе да..сам каза различни сме момичетата и момчетата..не ни знаете проблемите и защо плачем..а тези които пък ни разбират..имам предвид момчета..са 1 на 10 000 000
![]()
1..2...3...4..5..6..7..8..9...10..АААААсамо гей не го наричай!!!
ии не-влез в twitter има и фенове-момчета!!и аз и от бг познавам фенове момчета
![]()
да,да..то аз верно че сомнамбулствам понякога ама не..бях си будна![]()
оо боже--по бибър кор чак сега казват за От местопрестъплението..ъъ това беше помеждудругото че сега го даваха по тв-то![]()
S.W.A.G
S.W.A.G
Боже мой, престанете да пишете тия цитати дълги три метра!
Stop making fun of Justin Bieber! What did she ever do to you?! (рандъм цитат, който ми дойде на ума)
Izvinqvam se predvaritelno za latinicata...kato se opravq s programkata za ezika shte go oburna na kirilica..
Abe vie seriozno li...?Emossss!!!
Az vi se chudq..ne go haresvate..ama po cql den samo za nego pishete..EMOs!!Seriozno neznam kakvo da vi narecha..Kvo mu se durvite ..???MOmcheto pak ne6to e postignal..vie sig ne mojete i obuvkite da si zavurjete..AZ neznam kade sa moderatorite da vi bannat....Napravo me izkravate izvun kojata mi s vashite selski,izklui4itelno tupi mnenia za 4ovek na koito nemojete da mu stipite na malkiq prust..Nqmata li si svoi jivot..Aa da ..nqmate..qsno..Zalepiliste zadnici za stola i se 4udite koi da obidite..Dobre 4e 4oveka ne misli skoro da idva v Bulgaria..6toto tuka horata osven ot azis i drugite mucuni..ne razbirat..Neznam kvo mu se draznite tolkova..are kajete mi edna pri4ina zaradi koqto sedite i samo tursite novi neshta s koito da mu se zaqdete..Are..4akam..EMOS!!
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Steff9423 успокой се бе.Интернет рамбо се завърна... Чакай малко... до колкото дазбирам си му фенка.. демек харесваш такава музика. Сега си представи как включваш телевизора и през 1 програма слушаш ето това примерно http://www.youtube.com/watch?v=eoUf1bbMTa8 . Не мисля, че ще ти бъде много приятно. Така е и при нас. Като превключвам все на тоя фейса се пръква на екрана..като мина покрай някое кафене и се чува тоя... Епа, аре ся... да си имаме уважението.
Всеки си има своите предпочитания и не е удачно тоя малък дрисльо да е навсякъде.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Em..qsno..su6toto i s 4algata..ama vse pak..toi ne e vinoven 4e mu puskat horata muzikata po kafenetata..Nali?Smis toi prai pesni nie gi slusahme..SEga trqq li go nari4ame kuv li ne bez da go poznavame..bilg obraten bil liglio..bil neznam si kuv..ne sa pravi....Tova 4e go vijdate navsqkude ne e po negova vina..smis toi pee i se poqvqva navsqkude 6otto fenovete iskat taka..a ne 4e iska da se pravi na nekuv mnoo vajen..NO pak kazvam..ima si temi4ka be hora..ili se nau4ete da pishete ili mi se mahnete ot glavata..tolkova li nqma antifen tema na JB ta si leeete glupostite bash tuka..seriozno ne6to vi hlopa..eli tova ne e direktno kum teb..smis ako naistina iskash da si kajesh istinskoto mnenie molq te napravi go v drugata tema..Shtoto taka se draznq..az tam nevlizam i moje da si go ser*te kolkoto iskate..Ama kao produljavate tuka..ako moderatorite ne vi se skarat nqma da spraa s "Rambo" mneniqta..seriozno..
Aide pz http://www.youtube.com/watch?v=TQZ8PRw9rtc
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Steff9423 влизат тука щот аз им влизам тампризнавам се за виновна
![]()
а иначе права си--той самия ама грам не е виновен за тва че го пускат по тв-то..не е дошъл тука и да хване сам да се пусне
а и аз не мога разбера..оплюван е най-много от метъли..и мрънкат че го дават по тв-то..откога може би да ви припомните дават която и да е било метъл група по сити или дъ войс или поп кор
само по мад тв..ама си има определен час и тогава Джъстин не ви го пускат...решението да не го слушате.слушайте си там метълските тв-та
добре тва беше яко тъпо изказване
ама имах предвид- VH1 -там Джъстин го няма а пускат няква такава музика
Мад .ММ и тем подобните
![]()
ама то тва сме българите..по всичко трябва се плюе.начумерени..нищо не ни харесва..давай там чалгата или метъла и да куфееме като 5 за 4 и сме дъ бест
ох спии миии се..ловя бас че нямашше смисъл написаното ама пука ми..
![]()
утре ще си се хиля на написаното като няма кво друго да правя
![]()
ПТ-http://www.vbox7.com/play:f9836be4
S.W.A.G
Steff9423 напълно съм съгласна с теб..! Не мога да разбера как може да го обиждате БЕЗ да го познавате..
т`ва просто ..но коменнт...
![]()
като не ви харесва не го слушайте и си махнете от тв-то the voice i city...
щом според вас само него дават!
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Otdelqte tolkova mnogo vreme za nego,govora za antifenovete..Vmesto tova vzemete nau4ete ne6to polezno....Prosto kato gledam kolko stranici ima antifentemata..lele bojee..hora kakto kaza edin potrebitel po-rano..Get a life,people!
http://www.teenidols4you.com/blink/A...1279129267.jpg
http://www.teenidols4you.com/blink/A...1279129259.jpg
По същата логика-как вие можете да го харесвате,като не го познавате?Първоначално написано от DarkGirll
![]()
tWiLigHtgIrL - значи така наречените хейтъри трябва или да слушат чалга,или метал?Аз нито слушам чалга,нито метал,но все пак Джъстин ми е антипатичен.
Достатъчно интервюта,песни и снимки съм гледала,че да си изградя това мнение.
Всъщност,аз нищо против нямам момчето,но е нелеп този бул около него,защото просто не го заслужава.
да си махат канали заради един пикльо.. чак пък..Първоначално написано от DarkGirll
и междудругото- Сити го излъчват мнооого рядко, а от Дъ Войс го свалят от класациите.. (може и да не е само от тях..)![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Abe vie ne se otkazvate..Colouring:Достатъчно интервюта,песни и снимки съм гледала,че да си изградя това мнение.![]()
Ne mi puka ve4e za vashite "mnenia"..hora IMATE SI TEMI4KA PISHETE TAMA..govorite nekvi kuhi ne6ta..bezsmisleni..Izlezte podishaite vuzduh..Neznam kato go mrazite si go mrazete v drugi temi..MOje da si go mislite za vsqkakuv ama vie na malkiq prust nemoje da mu stupite..Sig pove4eto ot vas koito go mrazqt sa na negovata vuzrast..Qsno..qd vie..na vashta vuzrast toi e postignal pove4e ot kolkoto vie dva jivota da jiveete pak nqma da vi stignat..Ama qsno..nie sme bulgari...i vseki koito e i kra4ka po-napred ot nas trqq da go sasipeme..![]()
![]()
![]()
ОМГ тоя не го знам къв е и с кво се занимава, ама като му видях снимките дето сте ги сложили-тоя е бахти гея майна![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ме е яд на него ли?
Хахаааааа,хора,не можем да се разберем и т'ва е.
Отказвам се.То бива бива глупост,ама тия работи 'дето ги приказватее...
и междудругото-Steff9423-забранено е да пишеш на латиница,така че запази следващия коментар за себе си.![]()
забранено тва..забранено оноваа...абе хорица много се вживявате..ни сте модератори..ни сте някви шефове или пък богове че да се разпореждатекой както намери за добре така ще си пише
ако иска и с японски йероглифи
стега да се разбираме
![]()
По темата Стефи-не им обръщай вниманието за тва има едни 7 години..на които на повечето хора от българската общност им липсва-за тва и Бг е на тва дередже
имам предвид не като по цял свят-усмихнати хора.и да се радват на успехите си..чисти улици бля бля..абе не не не ми се говори..аз за тва много обичам 'Бай Ганьо'..защото точно и ясно описва днешния българин..
ПТ- twitter.com/justinbieber --ако сега не се направи е няма кога да се е..то с това все още съм си същото дете..да бе да..променил се е и то яко в последните месеци..надува се..упси аз съм във фен темата..ама тва ми е мнението![]()
S.W.A.G
Дадох пример бе.... пффф... к`ви сте забили..Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
![]()
![]()
Малко по малко фен търпението ти към гея се исчерпва![]()
![]()