.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    Германия

90-те носталгична фен тема

С какво свързвате 90-те свързано с музика и тв.Аз съм 90-ти набор(бивш вече тийнеджър).Музиката от 90-те главно я свързвам с две групи и с два клипа.Групите Спайските и Бекстрит Бойс.Спомням си,че всичко живо беше полудяло по спайските -където ида то не бяха тетрадки,плакати-общо взето всичко.Имах една луда съседка която ме караше на един лист да ги степенувам по хубост .Бекстрийт бойс ми бяха нещо като идоли,само чаках да почне някой техен клип за да почна да ги имитиръм.Двата клипа с който свързвам 90-те са Макарена и Барби гърл.Толкова я мразех тая втората-спомням си,че гонехме момичетата с камъни,когато почваха да я пеят.Макарена си беше класика всички знаехме танца и го танцувахме.От нашенската музика си спомням,че баща ми много харесваше глория,а аз не можех да я понасям.Спомням си и песента сине сине ти си ангел мой.....бягах като изтребител когато пускаха тази песен.От тв-то си спомням най вече спасители на плажа и досиетата X.Нямаше дете по това време което да не е гледало тези серияли.С майка ми гледах доктор куйн лечителката хаха.Клуб НЛО също го гледах с кеф,каналето не ме кефеше.Когато излезе филмът титаник беше голяма гъзария да си го гледал.Всеки който го беше видял се фукаше и дразнеше другите който не са го гледали.Отделно от филми и музика имаше една реклама на тик-так която до ден днешен ми се е запечатала в главата.Детските на дисни по канал едно също бяха голяма част от детството ми.Докато излъчваха спасители на плажа за първи път мъжкото в мен се пробуди гледайки Памела .Това е общо взето вие с какво свързвате 90-те.

Град
    Германия
    Забравих да спомена ефир две и песента радка пиратка Много яки години бяха 90-те.

Ace Of Base, Culture Beat, Doctor Alban, Ace Of Base, Kick, DJ Bobo, Snap, Haddaway, MAXX, C-Block, Corona, Da Buzz... купони, партита, танци... истинската EuroDance музика

Град
    Anfield Road
    Аз пък си спомням Педя човек, лакът брада.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ее хубава музика имаше
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове