- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 23 и още девствен...........Нормално ли е това?
Напълно нормално е!! Познавам хора, които са правили за първи път с жена си т.е. когато вече са женени, затова няма повод да се притесняваш... Има време, ходи по партита, дискотеки и всичко ще е наред![]()
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Аз не се заяждам.Казвам ти го като молба ,ти го приемай като заповед.Не си позволявай лукса,да се подиграваш на хората,не си нищо по-специално от другите! Сигурен съм ,че и на теб има за какво да ти се подиграваме.Първоначално написано от FamauseBaby
Не трябва да се отчайваш, бъди спокоен, за всеки влак си има пътници.![]()
За тва с бойния спорт +, само да не тръгнеш на винг чун карате или айкидо, там са чикибойцитеПървоначално написано от AfterNight
![]()
Бокс муай тай кик бокс +![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Нали ги возиш с пежото бе балък, само ги развозваш май...![]()
![]()
![]()
И какво от това защо да е проблем? Това да не е състезание. И аз като станах на 18 го направих за пръв път като си мислех, че съм закъсняла, но после съжалявах.... въпрос на разбиране...
Друже,аз бих те посъветвал следното:
Трябва да спреш да мислиш за това нещо,а за да го направиш трябва да се разнообразиш с нещо.Ако темата е истинска и скоро ще ставаш на 24 ,то най-вероятно работиш,но недей след работа колкото и да си изморен да се затваряш вкъщи да хапваш един мач от СП или филмче и това да ти е .
Наистина е добре да се запишеш на нещо... но едва ли типично мъжки спорт като бокс или т.н. би било подходящо. По-скоро се запиши на нещо като плуване... тенис,започни да правиш нещо ,което ще те срещне с мн различни хора - момичета и момчета.
За да те харесат другите ... нали знаеш тази мъдрост... трябва първо да се харесваш и ти.Затова набележи си някакви реални цели... ако (както вече казах) искаш да стегнеш тяло наблегни на спорт... но не си мисли че момичетата си падат по ония добичета,които излизат от фитнеса и с дясната ръка не могат да си докоснат лявото рамо... въпроса е не да си мускулест,а да не си отпуснат...
След това намери си някакво хоби... започни да се занимаваш с нещо ,което ти харесва... без значение какво е то... мн добра идея е кучето... то винаги ще ти е приятел и никога няма да те предаде. А добре знаеш ,че едно куче поглъща мн от св време на човек. А няма нищо по-сладко от един лабрадор или самоед или каквото и да е куче... аз съм любител на вс животни и си нямаш представа колко мн форуми в интернет,колко срещи на живо има... а хора,които се грижат за животно рядко са високомерни...някак си по-земни са. Едно куче ще ти осигурява мн непринудени разговори по улиците,в парковете и т.н
Не знам какво работиш и дали изобщо работиш ,но не е зле да смениш работата,ако разбира се това е възможно . НО ако не упражняваш някоя строго профилирана професия ,а дори и тогава,можеш за един сезон да пробваш нещо по морето ,някой мол ... нещо такова. На такива места работят мн отворени хора...покрай които ще завържеш страхотни приятелства,ще имаш страхотни преживявания.
Добра възможност е работата в някой мол в твоя град или по морето. Няма човек,който да работи в мол и да не разбира от дрехи и като цяло от външен вид ... покрай такава работа ще се научиш да се обличаш мн добре,което няма как да не се отрази на самочувствието ти.
Ако спреш да мислиш за момичетата ... някак си... как да се изразя като потенциални твои гаджета ще е по-лесно. Просто ги приемай като приятели. Ако слагаш на едно ниво приятелите си от двата пола неусетно ще видиш как с едно момиче се сближаваш все повече и повече,без да се форсират нещата,без да е плашиш с някакви глупави предложения за илизания и т.н. прсото нещата ще се получават от просто така... като на шега.
Иди на да си направиш нова прическа... дори и това да означава да си отрежеш цялата коса. Промяната ще ти се отрази добре.
И като за финал ,когато започнеш да приказваш с момиче ... спри да мислиш каква ще е всяка втора дума,какво ще си помисли тя... просто не мисли,а давай... каквото ти идва от вътре това си говори... ако кажеш нещо глупаво... по-вероятно е тя да се засмее,откокото да си помисли нещо лошо.
Не знам дали тази тема не е шега,но се опитах да помогна. Успех!
Стига де....
За всеки влак си има пътници,някои хора просто се качват по-късно на влаковете.Намери си нова компания,направи нещо със себе си-започни да ходиш на разни места...погрижи се за външния си вид,абе въобще всичко,което би те накарало да се почувстваш мъж.
Купи си S класа и проблема ше ти се разреши в рамките на 24 часа - ГАРАНТИРАМ ТИ!
Според мен проблема ти идва от там ,че се притесняваш или се срамуваш да общуваш с момичетата или седиш по цял ден пред компютара.Така няма да си намериш приятелка.Излез навън потърси нали знаеш ,който търси - НАМИРА!
Пък и спокойно за всеки влак си има патници.Не се притеснявай.Намери си нова компания,направи нещо със себе си.Намери си нова компания,направи нещо със себе си погрижи се за външния си вид и излизай повече почни да спортуваш и така. (Извинявам се ако има правописни и пунктуационни грешки ,но го пиша набързо ,че излизам )![]()
Ако си пич и с велосипед Балкан ще се справишПървоначално написано от x5x6
Тоя нещасник е плешив беПървоначално написано от NGM
Сериозно!
Леко бе, пред селските моми може и да си вървежен с пакетче семки "Ники" и голфО, ама марковата пичка нема се качи в "якия" ти голф бачка...Първоначално написано от dimitar_ak
+1 за VinDieselПървоначално написано от VinDiesel
![]()