- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Става ли са татуйровка
не.на вс отгоре си малък още и е смешно![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми почти на 18 съм. Виждал съм момчета и момичета на по 14 да има татуйровки.
супер детски изглеждаш.не ти отива
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
имаш детско излъчване![]()
според мен ще седи по-добре долу на крака, на прасеца .. пък и не ме грабна особено.. помисли още малко дали наистина си заслужава..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Е как до 18 не се научи да пишеш правилно думата ТАТУИРОВКА ?!?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Важното е на теб да ти харесва.Мен повече ме радва от вътрешната страна на ръката,на същото място (ако ме разбра),готино е.![]()
+Първоначално написано от FiRe_LaDy
1во татуса е грозенПървоначално написано от BiboW
2ро мястото което си избрал не предразполага за такъв тип татуси
3то научи се да пишеш малко от малко (и аз не пиша правилно .. ама)
а и след 30 години този татус ще се разпъне .. ше заприлича на маската от "Страшен филм")))
Сиг. съм, че и дори не знаеш татуса какво опреличава
Гледал момичета и момчета на по 14 години с татуси.. айде и той - ако ше си ги праите за газарийка ги правете временни! Или най-малкото смилслени - значещи нещо!
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Много грозен татус си избрал ,хич не ми харесва
На мен не ми харесва само мястото, което си избрал.
На крака ще е по - хубаво.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да разбирам те. Но за върешната страна мисля някакъв надпис.Първоначално написано от Harum_Scarum
Хихихи,картинката малко ми прилича на няк'во напушено духче..Сериозно си помисли дали искаш един ден децата ти да питат какво е това..![]()
Твое си е решението! Като ти харесва си я направи, обачи първо помисли малко, дали наистина я искаш!
Няма да ти отива, а и предполагам след време ще съжаляваш, че си направил точно тази и точно на това място![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Много тъпо изказване!!!!!!!!Първоначално написано от yakuza_
Как точно реши,че момчето ще стане барман само защото имо татуировка. Това е личен избор и няма нищо общо с неговите качества и умения.
Да се татоираш е отговорно. помислил ли си, че след 10 г може да съжаляваш? На мен лично ми допадат татосите. Аз самата имам, но е много малка и е на място, където не се вижда. Така реших от гледна точка на това, че не знам след години с каква професия ще съм. Примерно ако станеш адвокат,носиш костюми и тн. и на целия ти перфектен и отговорен вид "блесне " една татоировка... Някак си няма да изглежда добре. Съветът ми е ако твърдо си решил да си направиш тато, то го направи някъде ,където няма да се вижда с дрехи. А пък лятото ще се фукаш с нея , когато си на море или басейн. Помисли добре преди да рискуваш![]()
Може би защото мястото е адски показно ?Първоначално написано от littlebee
n00bs
Как ще съжаляваш после и кви проблеми ще имаш заради такива татуси на такива места видни като тръгнеш да си търсиш работа...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Самия факт, че пита дали 'става за татуйровка', показва, че ще съжаляваш, ако я направиш. Какво значи дали става? Да, според мен е безумно грозна, но въпросът е дали според теб ще става, защото не е нещо, което се трие с тоалетно мляко, и което задължително трябва да се хареса на околните.
Както говориш, съм убедена, че ще си направиш татуса, ще му се кефиш два месеца, през което време независимо дали е зима, или лято, ще ходиш с къс ръкав, за да се вижда, и ще ти писне след това.
Да не говорим, че мястото е доста видно, и ако един ден решиш да си търсиш по-сериозна работа, ще си ходиш само с дълъг ръкав.![]()