- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказване от секс?
Попринцип мажете никога не отказват секс налитова ни е слабост,но искъм да попитам случвало ли ви сее момиче да ви омолява да правите секс а вие да не искате???
Пич, поне пиши малко по-грамотно! Ти мАж ли си или мЪж!?![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
случвало ми се е . когато съм тъжен за нещо или просто не искам това момиче или да нямяме предпазители под ръка ...
teeeen !!
Случвало ми се е ,но чак пък да ми се моли....Отказвал съм,като не се боря аз за мандаринката не ми е интересно![]()
Не съм момче,но все пак ще отговоря..
Това,че момчетата искат почти винаги секс - не означава,че нямат моменти,в които не им се прави..Било то от това,че имат някакви проблеми и т.н..Логично е..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
-съблечи се и вече ще му се прави повярвай ми![]()
Иначе да, на моя му се е случвало едно бедно пияно създание (уозънтми) да го моли. И той отказа...
подобни случки съм имал![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аве ко е некф 80-100 кг слон 2 на 2 и да ми се моли направо един куршум в главата и на тигана![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Браво колега, трябва да си корав и непреклонен. НЕ значи НЕ.Първоначално написано от VinDiesel
![]()
Ами да,аз като кажа "Не" си държа на думата,почнеш ли да се колебаеш в живота,няма да е за добро.Поне според менПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()